1. Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2-remaster heeft alleen singleplayer

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare 2-remaster heeft alleen singleplayer

En wordt niet gemaakt door Raven

De Call of Duty: Modern Warfare 2-remaster krijgt mogelijk geen multiplayer-modus.

Dat meldt CharlieIntel op hun website. Zij hebben dit kennelijk te horen gekregen van een anonieme bron die werkt bij Raven Software, de studio die ook de remaster maakte de eerste Modern Warfare. De remaster van Modern Warfare 2 gaat volgens de geruchten dus enkel de campagne bevatten. Dit kan het verwachte prijsverschil verklaren. Op Amazon Italy kon de game even gezien worden voor 25 euro, terwijl zijn voorganger met 40 bijna het dubbele kost.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Bovendien vertelt de bron dat Raven Software niet werkt aan de game .Het gerucht gaat dat het tweede deel gemaakt wordt door Beenox. Zij hielpen Raven met de campagne van de Call of Duty 4: Modern Warfare-remaster. Bovendien zijn er 22 resultaten op de Beenox-website als je zoekt naar vacatures met zoekterm 'Call of Duty'. Ook staat er onder veel vacatures dat ze "op het moment focussen op de Call of Duty-franchise".

Het bestaan van deze remaster van Modern Warfare 2 is vooralsnog nergens bevestigd. Alle informatie is alleen nog gebaseerd op geruchten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • 25 euro? Schappelijke prijs (als zou ik het zelf niet kopen). 40 euro = geldwolven
 • @blue_blade_3 Niet voor een SP only game met een campagne van 5 uur, dat nog eens een remaster is ook.
 • @CerandoX.nl
  Ik had het anders moeten verwoorden inderdaad. €25 is een logisch bedrag voor wat mensen (lees: fans) ervoor willen betalen.
 • Benieuwd hoe ze ‘No Russian’ doen. Van alle levels in alle spellen ooit vond ik dit toch wel de schokerendste.
 • @Casartelli Dat zou in deze tijd niet meer kunnen… Dat was voor het eerst dat ik in een game echt het gevoel had van "moet dit nou?". Dit ging voor mij persoonlijk ook iets te ver. Tegelijkertijd vind ik dat het moet kunnen.
 • @CerandoX.nl
  Ja alles moet kunnen maar er zijn altijd een paar ongeschreven regels in games. Geen verkrachtingen of vrouwen misbruiken, geen kinderen doden etc.

  ‘No Russian’ is ook de enige missie in een singleplayer die ik ken die je vantevoren kan overslaan.

  Aan de andere kant, de game is al slechts 5 uur. Ze kunnen de missie er niet echt uitlaten want het is een heel essentieel onderdeel van het verhaal.
 • Ahh beter alleen Campaign, daar zou ik de game sowieso alleen voor halen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren