1. Call of Duty: Modern Warfare battle royale-modus gelekt

Call of Duty: Modern Warfare battle royale-modus gelekt

Insider laat weten dat we niet lang hoeven te wachten

Er is nieuwe gelekte informatie over de lang verwachte battle royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare. De nieuwe modus heet Warzone.

Over deze battle royale-modus is al een een lange tijd gespeculeerd, nu lijkt deze mode er eindelijk aan te komen. Daniël Ahmad, een bekende analist, laat via Twitter weten dat we Warzone binnenkort kunnen verwachten.

Warzone

Naast de naam en de bevestiging dat de modus er al snel aan komt, is de map ook uitgelekt. Het is zelfs mogelijk om de nieuwe map te verkennen door de toeschouwersmodus gebruikt tijdens een privéspel op de seizoen 2-map Atlas Superstore. Dan kun je door een ruwere versie van de map heen vliegen.

Warzone
Warzone
Warzone

Na de lancering van het tweede Modern Warfare-seizoen waren veel fans niet blij dat het spel zo groot was om te downloaden. Paul Haile van Infinity Ward biedt via Twitter zijn verontschuldiging aan. Hij laat weten dat ze hard hun best doen om de downloadgrootte en schijfruimte beperkt te houden.

“We zenden een nieuw asset-pakket om de algehele grootte van de game te verkleinen. Dit is de reden dat de update van vandaag zo groot was. Na de download van vandaag download zul je zien dat, ook al is seizoen 2 toegevoegd, de game minder plaats zal innemen op jouw harde schijf”.

Daarnaast laat Haile weten dat met deze update de data beter te beheren is en deze update zal voorkomen dat toekomstige updates zo groot zijn, inclusief nieuwe seizoenen. Bij een volgende update zal er zelfs een dlc-beheerscherm komen voor console-gebruikers. Daarin kan de speler kiezen welke dlc ze willen gebruiken en welke niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren