1. Call of Duty: Modern Warfare-bèta breekt spelersrecords

Call of Duty: Modern Warfare-bèta breekt spelersrecords

Meeste spelers en gespeelde uren ooit voor een CoD-bèta

Diverse records binnen de Call of Duty-franchise zijn gebroken met de recente bèta van Call of Duty: Modern Warfare.

De bèta, die tussen 12 en 23 september op verschillende momenten gespeeld kon worden, had volgens Activision de meeste spelers en gespeelde uren ooit voor een bèta in de CoD-franchise. Ook waren er op de drukste momenten meer Call of Duty-spelers dan ooit tegelijk aan het spelen op pc, PS4 en Xbox One.

Activision geeft geen precieze cijfers, maar het zou om miljoenen spelers gaan. De bèta begon op Playstation 4 maar werd daarna ook op Xbox One en pc uitgerold. Eerst waren mensen die het spel hadden gereserveerd aan de beurt, maar later kon de bèta door iedereen gespeeld worden.

Zo konden mensen de Ground War-modus uitproberen, waarin 64 spelers het tegen elkaar opnemen. Ook andere multiplayermodi, zoals 2v2 Gunfight en team deathmatch, waren speelbaar. Dankzij cross-play ondersteuning konden spelers op verschillende platforms tegen elkaar spelen.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

call of duty modern warfare

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Blijft raar. Mensen die voor online gamen betalen spelen tegen mensen die geen rooie cent betalen. Als ik de game haal is het dus voor de PC ;)
  • @ShadowhunterrX

    Wat bedoel je precies? Het is een open beta, oftewel een kennismaking met een nieuwe game om het te testen voordat je het koopt. Mij maakt het niet uit tegen wie ik speel, zolang het geen hackers zijn :)
  • @mdog93
    Hij bedoeld het nut van Xbox Live en PSN.
  • @CerandoX.nl

    Elke maand 2 gratis games.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren