1. Battle royale reëel voor Call of Duty: Modern Warfare

Battle royale reëel voor Call of Duty: Modern Warfare

Art director Joel Emslie praat over battle royale-modus

Call of Duty: Modern Warfare krijgt vermoedelijk een battle royale-modus. In een recent interview van Game Informer spreekt Ben Hanson met Infinity Ward's art director Joel Emslie over de aankomende game. Tijdens dit interview komt ook de mogelijkheid van een battle royale-modus ter sprake.

Eerder meldde ontwikkelaar Infinity Ward dat de online-modi van Modern Warfare maps bevatten die geschikt zijn voor honderd spelers. Echter hebben zowel ontwikkelaar Infinity Ward als uitgever Activision nog niet expliciet aangegeven dat er een battle royale-modus in de game komt.

Tijdens het interview tussen Hanson en Emslie worden in een korte tijd veel vragen gesteld aan Emslie over de aankomende game. Bij de eerste paar vragen antwoordt Emslie snel en duidelijk, maar moet hij meer nadenken over zijn antwoord wanneer hem de vraag over de populaire modus wordt gevraagd. Uiteindelijk antwoordt Emslie: 'We zullen moeten afwachten'. Vervolgens probeert Hanson duidelijkheid te scheppen door te vragen of hij zelf een battle royale-modus zou willen zien. Hierop antwoordt Emslie dat hij het persoonlijk een leuke modus vindt.

Hiermee is het nog niet met zekerheid vast te stellen dat er daadwerkelijk een battle royale-modus komt, maar wijst dit interview de fans van de franchise zeker een bepaalde richting op. Hoe dan ook is een battle royale-modus een logische stap voor Infinity Ward gezien het succes van de vorige Call of Duty-game, Black Ops 4, waarin de modus veel succes realiseerde. Daarnaast zijn de maps in de online modi geschikt voor het grote aantal spelers bij een battle royale.

Call of Duty: Modern Warfare lanceert op 25 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren