1. Call of Duty: Modern Warfare toont wapen-attachments

Call of Duty: Modern Warfare toont wapen-attachments

"De juiste attachments maken het verschil in multiplayer-modus"

De wapens in Call of Duty: Modern Warfare zijn flink aan te passen. Assault Rifles hebben bijvoorbeeld negen onderdelen die aangepast en veranderd kunnen worden. Dit blijkt uit een nieuwe teaser die werd geplaatst door het officiële Twitter-account van Call of Duty.
Modern Warfare

David Hodgson legt in een blogpost op de website van Call of Duty uit dat de juiste attachments op een bepaald wapen een groot verschil kan maken in de multiplayer-modus. In de korte video is een Assault Rifle te zien, bij dit wapen kan De Muzzle, Laser, Optic, Stock, Rear Grip, Magazine, Underbarrel, barrel en Perk worden veranderd naar de keuze van de speler.

Eerder werd er een Gunfight-modus gameplay-video naar buiten gebracht door Call of Duty. Voor gameplay-beelden van de multiplayer-modus moeten we helaas nog even wachten. Tijdens een livestream op Twitch werd aangekondigd dat de eerste gameplay-beelden hiervan op 1 augustus worden vrijgegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Voor het eerst sinds lange tijd dat ik weer uitkijk naar de nieuwe CoD. Echter vind ik dat de onthulling toch wel een stuk beter had gekund. Leuk hoor een 2v2-modus, maar zo vernieuwend is dat toch ook weer niet? Ik begrijp dat het ook een weergave is van de nieuwe engine, maar de gameplay laat weinig nieuws zien. Marketingtechnisch gezien lijkt het me dat je bij de eerste gameplay videos toch alle toeters en bellen laat zien om mensen te hypen? Ipv een MP event op 1 augustus.. Afijn, /rantmode off.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren