1. Call of Duty: Warzone heeft meer dan 75 miljoen spelers

Call of Duty: Warzone heeft meer dan 75 miljoen spelers

Seizoen vijf is gisteren begonnen

Meer dan 75 miljoen mensen spelen inmiddels Warzone, de battle royale-game in de Call of Duty-franchise.

Dat werd bekendgemaakt via Twitter. In april zat het spelersaantal nog op 50 miljoen spelers. In een kwartaal tijd zijn daar dus 25 miljoen spelers bijgekomen.

Gisteren begon daarnaast het vijfde seizoen van zowel Warzone als Call of Duty: Modern Warfare. Hierin zitten nieuwe maps voor de multiplayer van Modern Warfare, waaronder 6v6-maps Petrov Oil en Suldal Harbor, Livestock voor de Gunfight-modus en Verdansk International Airport voor Groud War.

Warzone krijgt ook veranderingen. Zo rijdt er nu een trein over de map en kunnen spelers ook in het stadion rondlopen en schieten. Eerder werd al bekendgemaakt dat de nieuwe factie Shadow Company naar zowel Modern Warfare als Warzone komt.

Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone zijn verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. Warzone komt ook naar de next-gen consoles wanneer ze eind dit jaar lanceren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zo zonde dat er dit jaar weer een nieuwe CoD uitkomt ze hadden van mij best met deze nog een jaartje door kunnen gaan en nieuwe dingetjes aan mogen toevoegen.
    Zit er dik in dat ze nu dit format zoals ze gebruikt hebben in MW flink gaan uitmelken de komende jaren tot dat we over 3 jaar weer zeggen dat CoD maar kleine verbeteringen heeft uitgevoerd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren