1. Call of Duty: Warzone heeft zes miljoen spelers binnen 24 uur

Call of Duty: Warzone heeft zes miljoen spelers binnen 24 uur

Game kwam dinsdag uit

Binnen 24 uur hebben al zes miljoen gamers Call of Duty: Warzone gespeeld, zo werd onlangs bekendgemaakt in een tweet van de officiële account van de dag.

De battle-royale game van de firstperson shooter-franchise kwam dinsdag officieel uit op verschillende platformen. Nu is er bekendgemaakt dat binnen de dag van de lancering zes miljoen mensen Call of Duty: Warzone hebben gespeeld. Met die zes miljoen spelers heeft Warzone nog succesvollere lancering dan Apex Legends en Fortnite. Apex Legends had 2,5 miljoen spelers na 24 uur. Fortnite heeft er twee weken over gedaan om 10 miljoen spelers te krijgen.

De map in Warzone is vele malen groter dan die van Blackout en laat 150 spelers per potje toe. De game voegt een aantal nieuwe elementen toe, zoals de Gulag - waarin spelers vechten voor hun leven - en geld om perks en killstreaks te kopen.

Call of Duty Warzone is nu beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Best tof uitgewerkt, zeker die Gulag optie.
    Voor een vriendloze solo player als mijzelf is de 3 man squad wel even wennen. Overigens wel tof dat alle GW maps zijn samengevoegd.
  • @AWESOMEDUDE3

    Speel het alleen met vrienden, en is ook noodzakelijk om goed te communiceren etc.
  • Insane! Als je die cijfers van Apex ernaast zet. CoD is gewoon nog altijd een enorme naam. Knap hoe ze die serie na Ghosts en Infinite Warfare toch weer hebben weten te redden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren