1. Call of Duty: Warzone is speelbaar zonder PlayStation Plus-abonnement

Call of Duty: Warzone is speelbaar zonder PlayStation Plus-abonnement

Op Xbox One is wel Xbox Live Gold benodigd

Mensen die Call of Duty: Warzone willen spelen op de PlayStation hebben geen Plus-abonnement nodig.

Call of Duty: Warzone kwam gisteren uit op verschillende platformen. De game beschikt over crossplay, wat het mogelijk maakt om samen te spelen op alle platformen. Net als bij Fortnite en Apex Legends is er geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de battle royale-modus te spelen. Xbox One-gebruikers hebben nog wel een Xbox Live Gold-abonnement nodig om Warzone te kunnen spelen.

De map in Warzone is vele malen groter dan die van Blackout en laat 150 spelers per potje toe. De game voegt een aantal nieuwe elementen toe, zoals de Gulag - waarin spelers vechten voor hun leven - en geld om perks en killstreaks te kopen.

Call of Duty Warzone is nu beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Warzone.jpg

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Gisteren een paar potjes gespeeld. Best leuk! De opties als Gulag en het "terugkopen" van spelers maken het een stuk leuker voor minder ervaren spelers als ik. Al moet je dan natuurlijk wel meeliften met betere spelers..
  • Moet eerlijk zeggen, ik heb een nieuwe verslaving bij. Zeer leuke online ervaring met vrienden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren