1. Call of Duty: Warzone krijgt mogelijk Duos-modus

Call of Duty: Warzone krijgt mogelijk Duos-modus

Mogelijke leak op website

Call of Duty: Warzone gaat misschien toch Duos krijgen. Dat blijkt uit een mogelijke leak op de website van Infinity Ward.

Seizoen 3 is net van start gegaan in Warzone met verschillende nieuwe toevoegingen aan de game. Nu lijkt erop dat spelers in het nieuwe seizoen nog een extra modus erbij gaan krijgen. Het gaat om een de Duos-modus, waar spelers in teams van twee moeten samenwerken.

De aankondiging van deze nieuwe modus is waarschijnlijk iets te vroeg online gegaan op de website van de ontwikkelaar Infinity Ward, want de pagina werd al vrij snel er weer afgehaald. Op de pagina werd de Duos-modus samen geadverteerd met de net uitgekomen Quads-modus. Online platform Call of Duty: Warzone News heeft nog screenshots van deze pagina kunnen maken voordat die offline ging. De screenshots zijn hieronder te bekijken.

Wanneer Duos-modus uit gaat komen is nog niet bekend. De modus is nog niet officieel door Infinity Ward of Activision aangekondigd. Call of Duty: Warzone is nu beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • En morgen schijnt mogelijk de zon! ;)
 • @Gaaiz
  Echt? Dat zou wel lekker zijn.
 • Hier wacht ik wel op.
 • Ik hoop snel, het is behoorlijk irritant als je met je maatje wilt spelen en je moet altijd 2 random gasten meenemen.
 • @Robskeee
  Tegenwoordig 4v4? Dacht dat tot op heden allen solo en 3v3 was?
 • @AWESOMEDUDE3
  3 vs 3 is net weer toegevoegd las ik!
  https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/fy9spg/trios_readded_to_warzone_battle_royale

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren