1. Call of Duty: Warzone krijgt nieuwe wapens door update

Call of Duty: Warzone krijgt nieuwe wapens door update

Komt later vandaag uit

Later vandaag komt er een update uit voor Call of Duty: Warzone die nieuwe wapens in de game lanceert. Dat maakte ontwikkelaar Infinity Ward onlangs bekend.

Call of Duty: Warzone kwam in februari uit op verschillende platformen. De nieuwe update brengt onder andere nieuwe wapens naar Warzone. Zo zijn er vanaf morgen een 725 shotgun, MK2 Carbine, EBR-14 scherpschuttersgeweer en een Desert Eagle in de game vinden. De wapens hebben een zeldzaamheid van common tot uncommon.

De mulitplayermodus van Modern Warfare krijgt vandaag daarnaast een nieuwe map. Khandor Hideout is een 6v6-map van gemiddelde grootte. De situatie vindt plaats in Urzikistan, maar voor de rest is er nog niets over bekend. Verder komt er een nieuwe Operator Bundle voor Talon naar de Modern Warfare Store. Talon is een Coalition operator en wordt gepaard met zijn dappere hond. Dit pakket bevat twee blueprints voor wapens en twee tier skips.

Infinity Ward heeft niet laten weten wanneer de update plaatsvindt. Als de ontwikkelaar de gebruikelijke tijd aanhoudt, is de update rond zeven uur vanavond te downloaden.

Warzone.jpg

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Ik vind warzone momenteel op de PS4 zo buitengewoon inconsistent spelen. Om de haverklap framedrops, lag etc.

  Ben erg benieuwd hoe gebalanceerd muis vs controller nu ècht is.
 • @AWESOMEDUDE3

  Ik heb filmpjes gezien van mensen die met een muis spelen. Daar kan geen controller tegen op en ben je volledig kansloos tegen. Ben ook wel benieuwd welk systeem het hoogste winstpercentage heeft.
  Maar ik dacht dat er wel cross-play was maar dan wel als PC spelers met een controller speelde?
 • @Snafu9
  Bij normale gamemodes wordt je doorgaans in lobbies geplaatst met dezelfde input. Dus crossplay maar iedereen met controller. Ook daar komt het soms wel eens voor dat je tegen M&K moet.
  Echter afgelopen weekend zat ik in een lobbies waarvan driekwart met een M&K speelde. Misschien dat de input beter gebalanceerd is dan ik verwacht, maar ook de technische kwaliteit van de PC beoogt veel voordeliger; stabiliere fps, betere rendering (wat op de PS4 Pro ook echt een lachertje is). Natuurlijk is PC op dit gebied superieur maar toch.
  Overigens het hele verhaal van aim-assist is er ook nog, al lijkt dat voor mij meer averechts te werken (met uitzondering van Snipers)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren