1. Call of Duty: Warzone verschijnt meteen op PS5 en Xbox Series X

Call of Duty: Warzone verschijnt meteen op PS5 en Xbox Series X

Next-gen battle royale bevestigd

Zodra PlayStation 5 en Xbox Series X lanceren, moet battle royale-shooter Call of Duty: Warzone op die systemen beschikbaar zijn.

Dat laat Taylor Kurosaki, de narrative director van Infinity Ward, weten in een interview met Gamergen. Aangezien beide consoles voor de feestdagen eind dit jaar in de winkels moeten liggen, zal Warzone dan dus ook voor PS5 en Series X beschikbaar zijn.

Volgens Kurosaki heeft het team achter Warzone plannen voor jarenlange ondersteuning. Warzone is, zo claimt hij, de lijn die de verschillende subfranchises binnen Call of Duty verbindt.

De battle royale-shooter is een losstaand product en dus geen modus van de meest recente game in de reeks, Call of Duty: Modern Warfare. De free-to-play shooter heeft inmiddels al meer dan vijftig miljoen spelers.

Infinity Ward blijft bezig met het ondersteunen van Warzone en Modern Warfare. De andere Call of Duty-teams werken aan de volgende game in de franchise. Volgens geruchten speelt deze zich in Vietnam af.

Warzone.jpg

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ze zijn overal mee bezig, behalve met het stabiel houden van de game. Stelletje koekenbakkers…
  • Het was wel een mode voor Modern Warfare, ze hebben op het laatste moment de marketing veranderd en het als losstaande game gepresenteerd. Ik denk dat Warzone meegaat met de 2020 Call of Duty, met andere wapens en een andere map die toegevoegd wordt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren