1. 'Call of Duty wordt dit jaar ontwikkeld door Sledgehammer Games'

'Call of Duty wordt dit jaar ontwikkeld door Sledgehammer Games'

Aldus een betrouwbare leaker

De Call of Duty-game die eind dit jaar uit moet komen, zou worden ontwikkeld door Sledgehammer Games.

Dat claimt ModernWarzone, een gebruikelijk betrouwbare leaker van informatie rondom de Call of Duty-franchise. Hij zegt dat de informatie niet officieel is, maar geeft aan dat het behoorlijk betrouwbare info betreft en claimt er honderd procent zeker van te zijn.

De nieuwe Call of Duty-game die eind dit jaar moet verschijnen is nog niet aangekondigd door Activision. De laatste Call of Duty-game die Sledgehammer volledig zelf ontwikkelde, was Call of Duty: WW2. Het vorig jaar verschenen Call of Duty: Black Ops Cold War begon oorspronkelijk bij Sledgehammer, maar werd uiteindelijk bijna volledig ontwikkeld door Treyarch en Raven Software.

In 2018 verlieten oprichters Glen Schofield en Michael Condrey Sledghammer Games. Sindsdien probeert Activision het bedrijf weer op te bouwen als een studio dat meerdere games tegelijk kan ontwikkelen, in plaats van louter het werk van andere studio's te ondersteunen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hahaha ieder f*cking jaar weer zo klote spel! Ga eens een jaar meer tijd in je games steken dat het een echt verbeterd spel word inplaats ieder jaar weer alles voor het geld te doen!
  • @NoMyth

    Maar… er zijn drie verschillende ontwikkelaars op deze franchise en Sledgehammer heeft er al een extra jaar in gestopt?…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren