1. PS Plus-leden ontvangen vanaf vandaag gratis Call of Duty: WW2

PS Plus-leden ontvangen vanaf vandaag gratis Call of Duty: WW2

Is Marvel's Spider-Man de andere PS Plus-game van juni?

Vanaf vandaag kunnen PlayStation Plus-leden gratis aan de slag met Call of Duty: WW2.

Dat kondigde Sony gisteravond aan. De aankondiging valt op, niet alleen omdat het om een Call of Duty-game gaat, maar omdat het nog geen juni is en de game toch vandaag al gratis beschikbaar komt voor PlayStation Plus-leden.

Call of Duty: WW2 speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. De shooter verscheen in 2017 en kwam uit na een aantal CoD-delen die zich vooral richtten op futuristische oorlogsvoering. De game keert dan ook terug naar traditionelere gameplay.

Sony laat weten later deze week meer te vertellen over de andere PlayStation Plus-game van juni. Volgens recente geruchten zou het om Marvel's Spider-Man gaan. In de Engelse PlayStation Store wordt daar naast het spel namelijk een 'gratis'-icoontje van PlayStation Plus getoond, terwijl dit officieel nog niet het geval is. Sony heeft nog niet bevestigd dat de actiegame van Insomniac de andere PS Plus-game van juni is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Netjes. Ben wel een beetje klaar met Farming simulator!
 • @Soon.

  Ik heb het 15 minuten geprobeerd. Niks voor mij.
 • @gertjun
  voor mij ook niet hoor! als het nou soepel zou lopen! Dat had ik verwacht, maar dit is gewoon kut. City Skylines vind ik wel tof trouwens!
 • @Soon.

  Toch wel bijzonder hoe populair die game is onder de non-gamers bij mij in de buurt :p
 • @benjaminben
  welke? CS of FS?
 • @Soon.

  Nou zeg! Kap eens met die afkortingen!
 • @PietS.
  Dat was de "grap".

  En heb nooit gezegd dat je dat niet mag doen, alleen dat het niet altijd duidelijk is over welke game je het dan hebt, bij COD of BF weet bijna iedereen dat wel, bij Nintendo games is dat, voor mij, niet altijd helder.
 • @Soon.

  Goh… XD
 • @PietS.

  Hier zat je dus echt op te wachten eh haha. Uren zitten controleren op elke topic.
 • @Soon.

  FS, die game vinden met name truckers en loonwerkers briliant. Mijn broertje komt qua gamen niet verder dan Fifa en GTA V, maar zelfs hij vind dit fantastisch. Ik vind dr geen donder aan, doe liever Stardew Valley (die is via Lan echt lachen om te doen, als je een vriendin hebt die niet van gamen houdt, dan is dit nog wel met d'r te proberen. Is mij ook gelukt :P)
 • @benjaminben
  Bij de mijne gaat dat echt niet gebeuren. Hoe vaak ik dat al tot frustratie toe, geprobeerd heb. Maar toch bedankt voor de tip.
 • @Soon. Klopt, met name de populariteit waar Ben hieronder ook over spreekt had mijn interesse in FS gewekt, maar ik vind het maar een K-spel :P. CS is echt super bruut, inmiddels ook in bezit van alle DLC, jammer dat resources zo snel op gaan en dat we gelimiteerd zijn tot 9 tiles op de PS4.
 • @gertjun
  wat koste al die DLC bij elkaar?
 • @Soon.

  Pfooee, goede vraag, heb ze in etappes gekocht en veel er van in de aanbieding. Moet er wel bij zeggen dat ik de extra contentpacks niet gekocht heb (dus bijvoorbeeld European assets, of hoe het ook mag heten): maar de DLC packs: Snowfall, Mass Transit, Parklife, Campus, Sunset Harbor, Green Cities en Natural Disasters. Volgens mij heb ik ze dan :P. Ik gok dat ik alles in totaal 65 euro of zo kwijt ben geweest inclusief het spel, maar durf het echt niet meer te zeggen. Ze zijn me het geld hoe dan ook waard, als je kijkt hoeveel uur plezier ik er al aan heb gehad per euro.

  Edit: Ik heb het even opgezocht (aankoopbedragen stonden nog in de mailbox), totaal 73,44 kwijt inclusief het spel zelf.
 • @gertjun
  Bedankt voor je reactie!
 • @Soon.

  Graag gedaan! Ik kan elke DLC wel aanbevelen van Cities, maar ik heb het meest gehad aan Mass Transit, Industries (die was ik vergeten in mijn post hierboven) en Parklife. Het allemaal ineens kopen is overkill en ook meteen een smak geld, ik heb het dan ook anders gedaan:

  Cities Skylines eerst in de aanbieding gekocht, spel een maandje gespeeld, beviel erg goed, dus DLC aanschaffen, begonnen met Mass transit en zo zoetjes aan steeds meer bij gekocht. Op deze manier leer je het spel en de mechanieken ook steeds beter kennen als je weer eens nieuwe DLC koopt. Zo blijft het ook leuk om iedere keer weer een nieuwe stad te beginnen als je weer nieuwe DLC hebt.
 • @gertjun
  ik begin steeds aan een stad, maar op een gegeven moment kan ik al die icoontjes niet meer aan en begin ik weer een nieuwe stad.

  heb nog geen map gehaald!

  nu bezig met een stad met cheats, dus oneindig veel geld en alle milestones al unlocked. opzich is dat wel leuk, maar geen uitdaging.

  Hoe ga jij om met al die icoontjes? doden, afval, industrie en bedrijven die failliet gaan etc etc. of maakt dat allemaal niet zoveel uit voor het behalen van de milestones?
 • @Soon.
  In het begin had ik daar ook nog wel last van. Ik heb een aantal youtubefilmpjes gekeken van oa ImperialJedi, daar zitten een aantal hele goede tips in mbt bijvoorbeeld Traffic Flow (misschien wel het meest belangrijke dat je moet onderhouden in je stad, al je services zijn er van afhankelijk). De rest heb ik gaandeweg geleerd. Verder gewoon rustig de tijd nemen als je gaat bouwen/uitbreiden. Even alle info-panes bekijken hoe het zit met Noise, Politie, Brandweer, Education etc. als je uitbreidt en dit in je planning meenemen. Een paar icoontjes hou je altijd, dit is niet per se negatief, mensen gaan nu eenmaal dood en het duurt even voordat de lijkwagen er is. Meerdere icoontjes van dezelfde aard duidt op een probleem die vaak te herleiden is naar een bepaalde oorzaak, dit is vaak in je info-panes wel te vinden. Helaas ligt het vaak aan de traffic flow of de bereikbaarheid in je stad, als je al ver op weg bent is dit haast niet meer op te lossen. Er zijn een aantal duimregels die helpen (veel ervan heb ik in die filmpjes geleerd), zorg bijvoorbeeld dat je services zoals lijkwagens en/of vuilniswagens makkelijk bepaalde gebieden kunnen bereiken zonder dat deze gehinderd worden door ander verkeer. Een vuilnisbelt dichtbij een snelweg is bijvoorbeeld superhandig, maar maak hier geen industrie aan vast, want dan komt al het industrieel verkeer alsmede mensen die naar hun werk willen langs die vuilnisbelt, dus meer verkeer.

  Al met al, lekker blijven spelen en blijven oefenen. Je komt achter steeds meer handige setups die je in je volgende stad weer kunt hergebruiken.

  Mocht je geinteresseerd zijn: de volgende playlist van ImperialJedi heeft me best wel geholpen hier en daar. Ik vind hem prettig spelen en geeft een duidelijke uitleg waarom hij bepaalde stappen zet met vaak een uitwijding wat hier in de toekomst mee gedaan gaat worden (denk bijvoorbeeld aan je eerste connectie met de snelweg, deze moet in een later stadium wel aangepast worden om de flow goed te houden). Hij speelt hier "Vanilla" dus alles wat hij hier doet is ook mogelijk op een console: https://www.youtube.com/playlist?list=PLB2MlqwGG_FlZAbVGCY8CKdAyrLeA6exM
 • Zou dan wel echt een topmaand zijn!
 • vind deze 1 van de beste alll of duties speel hem nog regelmatig :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren