1. Call of Duty WWII hint naar St. Patrick's Day-event

Call of Duty WWII hint naar St. Patrick's Day-event

Trek je groene kleren maar vast aan

Call of Duty WWII teaset naar een mogelijke Saint Patrick's Day-evenement.

Op de officiële Twitter-pagina van Call of Duty zien we namelijk een gif van Captain Carver Butcher die helemaal in het groen gekleed is met een klavertje vier op zijn baret. Bovendien staat hij voor een groene achtergrond met vallende klavers.

Captain Butcher bezoekt het hoofdkwartier van Call of Duty WWII tijdens evenementen zoals Winter Siege en The Resistance. Een plaatje van hem is dus op zich al een hint naar een aankomend evenement en het thema is ook duidelijk. Wat er precies zal gebeuren tijdens het evenement is nog niet bekend.

Saint Patrick's Day is een feestdag waarop de patroonheilige van Ierland, Sint Patrick, wordt gevierd. In Ierland zijn er dan parades en muzieksessies en gelovigen gaan naar de kerk. Wereldwijd is de feestdag vooral bekend om het dragen van groen en het drinken van veel bier en whiskey.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ik snap dat niet iedereen de grootste Call of Duty-fan is, maar ondertussen was al bekend dit evenement vandaag (19:00) van start gaat.

    Nog interessanter is het feit dat het loot-systeem grondig wordt aangepakt, meer daarover: https://community.sledgehammergames.com/t5/Sledgehammer-Games/SHG-Weekly-Community-Update-Monday-March-12/ba-p/10679009
  • @gaarmokkel thanks voor het nieuws! Als een comment meer nieuws bevat dat het nieuwsbericht zelf, dan doet IG toch echt iets verkeerd. Eindelijk minder duplicates en pistol grips! 😃

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren