1. Ontwikkeling van In the Valley of Gods gepauzeerd

Ontwikkeling van In the Valley of Gods gepauzeerd

Men werkt bij Campo Santo onder andere aan Half-Life: Alyx

De geruchten blijken te kloppen: ontwikkelaar Campo Santo werkt op dit moment niet meer aan In the Valley of Gods.

In plaats daarvan werkt het aan andere projecten voor Valve - het bedrijf dat de studio achter Firewatch heeft gekocht. Vorige maand gingen er al geruchten over de annulering van het eerder aangekondigde spel nadat de naam van de game uit diverse Twitter-biografieën van ontwikkelaars verdween.

"Valve-tijd laat ons voor paal staan. Ja, ontwikkelaars van Campo Santo werkten aan andere projecten bij Valve, waaronder Half-Life: Alyx", aldus Jake Rodkin, mede-oprichter van de ontwikkelaar, tegen Polygon.

Hij vervolgt: "Je hoort vaak dat je bij Valve kan werken zoals je wil. Dat blijkt waar te zijn, en er is veel werk beschikbaar. Nu we onderdeel zijn van Valve, merkten we dat er veel waardevol werk aan Half-Life: Alyx te doen valt. Andere werknemers van Campo werken aan Dota Underlords, sommigen aan Steam, enzovoorts. De ontwikkeling van In the Valley of Gods is gepauzeerd - maar het voelt als een project waar we ooit naar terugkeren."

Geannuleerd is In the Valley of Gods dus niet. Het is echter niet bekend wanneer ontwikkelaars van Campo Santo weer zin hebben om het spel verder te ontwikkelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jammer want met Firewatch hebben ze bewezen dat ze wel iets unieks kunnen maken, hopelijk kunnen ze in de toekomst er toch aan verder werken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren