1. Twintigste editie van CampZone aangekondigd

Twintigste editie van CampZone aangekondigd

Kaartverkoop gestart

Deze zomer viert CampZone haar twintigste verjaardag en dat wordt gevierd met een speciale twintigste editie van het grootste outdoor gamingevenement van Nederland.

Het evenement gaat dit jaar 24 juli van start en loopt tot en met 3 augustus. Een week lang wordt het terrein van CampZone omgetoverd tot één grote LAN party, geschikt voor alle leeftijden. Dit jaar keren er allerlei CampZone-klassiekers terug naar het evenement, zoals zeepvoetbal, Pokémon GO en de Ultimate Allround Gamer-competitie.

Tijdens dit evenement kunnen deelnemers aan verschillende competities. Zo kan er bijvoorbeeld mee worden gedaan aan de Tetris- en Teamfight Tactics-competities of kunnen liefhebbers zich opgeven voor de Speedrunner Gathering. Daarnaast worden er meerdere cosplay-wedstrijden gehouden, waaronder de voorrondes van de Cosplay World Masters.

Bovendien zijn er een aantal bekende Twitch-streamers aanwezig die live op locatie spelletjes gaan streamen. Ten slotte is er dit jaar ook weer een verzamelplaats voor techneuten, genaamd HackZone.

De kaartverkoop van CampZone 2020 is vandaag gestart. Klik hier voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Lijkt me gaaf om er bij te zijn maar het is te ver weg en camperen is niet mijn ding.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren