1. Cannibal Cuisine aangekondigd voor Switch en pc

Cannibal Cuisine aangekondigd voor Switch en pc

Zorg dat je zelf niet opgepeuzeld wordt

Ontwikkelaar Rocket Vulture heeft een nieuwe kookgame onthuld: Cannibal Cuisine. Hierin moeten spelers lekkere gerechten creëren van toeristen om aan de God Hoochooboo te voeren.

Rocket Vulture, wellicht bekend van de mobiele game Drifty, heeft een aankondigingstrailer onthuld voor hun nieuwste game: Cannibal Cuisine. De naam zegt al wat over de game: spelers verzamelen ingrediënten om heerlijke gerechten mee te maken. Onder de ingrediënten vallen ook nietsvermoedende toeristen. In de trailer is te zien dat de toeristen niet uit eigen wil mee gaan: het is aan de speler om ze te vangen en te slachten. De kannibalen maken gebruik van hun wapens, vuur, magie en voodoo om ze te pakken te krijgen.

De gebruiker kan in zijn/haar eentje spelen in de solo-campagne of samen met drie andere vrienden. Er is dan de keuze om samen te werken of het tegen elkaar op te nemen in een kookwedstrijd. Hierbij is het de bedoeling dat de speler de tegenstanders onderuit haalt om zelf de toeristen te kunnen vangen. Rocket Vulture zegt geïnspireerd te zijn door games zoals Overcooked en dat is wel te zien.

cannibal cuisine
cannibal cuisine
cannibal cuisine

Cannibal Cuisine komt in 2020 uit voor pc en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren