1. Capcom beeldt Resident Evil Village uit als poppenshow

Capcom beeldt Resident Evil Village uit als poppenshow

Schattig... en toch nog griezelig

Capcom heeft een video uitgebracht waarin de personages en wereld van Resident Evil Village als een poppenshow worden uitgebeeld.

De video is geheel in het Japans en er is nog geen Engelstalige ondertiteling beschikbaar. Het nu al populaire personage Lady Dimitrescu speelt een belangrijke rol in de even schattige als griezelige show.

Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter, die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. Het spel verschijnt op 7 mei voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. 

Aanstaande zondag komt er een demo online van de game die de twee voorgaande demo's combineert. De demo is een week lang speelbaar, maar mensen kunnen in totaal maar een uur gameplay ervaren. Deze week kondigde Capcom daarnaast aan dat Resident Evil Re:Verse, de multiplayergame die gratis met Village geleverd wordt, is uitgesteld naar deze zomer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren