1. Update: Resident Evil 2-dlc releasedatum bekendgemaakt

Update: Resident Evil 2-dlc releasedatum bekendgemaakt

Eerste beelden bekend van The Ghost Survivors-modus

Update: Ontwikkelaar Capcom heeft de releasedatum van de eerste Resident Evil 2 Remake dlc-uitbreiding, The Ghost Survivors, bekendgemaakt. De nieuwe speelmodus verschijnt op 15 februari en is gratis te downloaden.

Ghost Survivors vertelt het verhaal via drie verschillende perspectieven in drie hoofdstukken. In No Time To Mourn speel je als wapenhandelaar Robert Kendo, in Runaway speel je als Katherine Warren, de dochter van de burgemeester en in Forgotten Soldier, speel je als een soldaat. In Ghost Survivors kunnen punten verdient worden die dan weer uitgegeven kunnen worden in de in-game-winkel van Resident Evil 2 Remake.

Capcom heeft naast de releasedatum van de eerste dlc-uitbreiding ook eerste beelden uitgebracht van The Ghost Surviors-modus.

Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2

Origineel bericht: Voor de remake van Resident Evil 2 heeft Capcom al de eerste gratis update onthuld. 'The Ghost Survivors' is de nieuwe modus die aangekondigd is tijdens de stream van het lanceringsevenement van de game. Het is nog niet bekend wanneer deze update precies uitkomt.

Volgens ResetEra verschijnt The Ghost Survivors-modus, na de lancering van de Resident Evil 2 Remake, in de vorm van een gratis update die in drie delen uitkomt.

In The Ghost Surivors-modus kunnen spelers met meerdere Resident Evil-personages spelen. De modus krijgt willekeurige elementen, zoals een in-game winkel. Deze winkel bevat geen microtransacties en items kunnen alleen gekocht worden met punten die verdiend zijn in de game. De modus wordt neergezet als één die vaker door spelers gespeeld kan worden. Ook wordt er een nieuw originele vijand toegevoegd aan de nieuwe speelmodus van Resident Evil 2.

Resident Evil 2

Resident Evil 2 Remake is nu verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Wat?! Een in-game winkel die niet bestaat om spelers uit te buiten maar juist een drive geeft om de game nog meer en beter te willen spelen? Schaam je Capcom door te laten zien hoe het 'ook' kan.
  • @benjaminben
    Capcom is normaal gezien niet zo een goed voorbeeld. De ultimate versies vliegen om de oren. Maar goed, dit is een goede ontwikkeling en hiermee mogen we gewoon zeker tevreden zijn.
  • Interessant toevoeging wellicht? Alleen het is mij niet echt duidelijk geworden wat de update nu inhoudt? Meerdere characters speelbaar, winkel waar je met ingame punten wat kan kopen, nieuwe vijand in de speelmodus en kan vaker gespeeld worden… Maar wat is het nu? gewoon iets wat in de SP mode zit als je storyline doorspeelt?

    edit: bedankt voor de update. Van het eerste verhaal kon ik niks maken. Hopelijk snel tijd om uberhaubt aan deze game te starten
  • Claire & Leon krijgen hun originele PSX Graphic costumes / models als gratis dlc.
  • Is dit als een soort van RE Revelations ofzo?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren