1. Resident Evil 3-demo in de maak

Resident Evil 3-demo in de maak

Ook zijn er meer gameplay-details verschenen

Capcom heeft bekendgemaakt dat de Resident Evil 3 remake een demo krijgt. Ook zijn er verschillende nieuwe features van de game onthuld.

Capcom vertelt los van onderstaande tweet weinig over de demo, maar belooft in de 'nabije toekomst' meer erover te delen. De demo van Resident Evil 2 verscheen vorig jaar een halve maand voordat de game uitkwam en gaf spelers dertig minuten om deze te doorlopen.

Daarnaast blijkt uit verschillende speelsessies dat Racoon City uit het orgineel flink is uitgebreid met nieuwe locaties. Zo zijn er nieuwe winkels, is er een groter metrostation en is een nieuw riool toegevoegd. In plaats van een mes als extra verdediging in te kunnen zetten, moeten spelers nu een ontwijkmanoeuvre onder de knie krijgen om te ontsnappen aan zombies. Protagonist Jill Valentine beschikt ook over een perfect dodge, die spelers de kans geeft om in slow-motion terug toe slaan.

Daarnaast zijn er vallen waar spelers zombies en het monster Nemesis in kunnen lokken, die gedurende de game op Jill jaagt. Nemesis laat ook bruikbare spullen vallen wanneer hij tijdelijk is verslagen en kunnen spelers een Assist Mode aanzetten om gemakkelijker door de game heen te komen.

Resident Evil 3 verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Resident Evil 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Fijn dat er een demo uitkomt om de game te proberen. Dat mis ik nog wel vaak bij de games van Nintendo. Heb hierdoor al vaak een miskoop begaan.
  • @Monojaxx

    Welke Nintendo game was je miskoop als ik vragen mag?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren