1. Capcom onthult verhaaltrailer Resident Evil 2-remake

Capcom onthult verhaaltrailer Resident Evil 2-remake

Ada Wong in 4K

Een nieuwe trailer van de Resident Evil 2-remake toont meer van het verhaal en de personages. Onder andere zien we hoe Ada Wong eruitziet in de remake.

Wong is een mysterieuze agente die in het tweede deel van de Resident Evil-serie voor het eerst verscheen. In de game biedt ze Leon S. Kennedy een helpende hand in zijn strijd tegen de virusuitbraak.

De Resident Evil 2-remake verschijnt op 25 januari voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

 • Is het erg dat ik de originele nooit heb gespeeld? En moet ik nu uitkijken naar deze remake, of is het iets nostalgisch?
 • @Robskeee Het lijkt me dat je zo kunt instappen. De game is volgens mij zo ontwikkeld dat schrikmomenten zelfs voor mensen de RE2 al kennen onverwacht zijn.
 • @Jack O
  "De Resident Evil 2-remake verschijnt op 25 januari voor PlayStation 4."
  …………en PC en XBox One.
  Dit ziet er geweldig uit overigens. 2019 begint heel goed.
 • @Cypher oeps, je hebt gelijk!
 • @Robskeee
  Deze zul je gewoon zonder problemen kunnen spelen. Ze hebben 't hele spel wat moderner gemaakt, maar van wat ik er voorlopig van gezien heb, hebben ze dat gedaan zonder het te verzieken. In 't oorspronkelijke spel had je nog "tank controls" ("up" laat je vooruit lopen, ongeacht welke kant je karakter op gericht staat, "left" en "right" laat je op de plaats draaien als je stil staat en logischerwijs draaien tijdens het lopen of rennen) en niet iedereen is daar een fan van. Ik had er zelf geen hekel aan en vond 't ook wel wat hebben eigenlijk. Het nieuwe spel heeft dus de meer moderne controls, wat (eerlijk = eerlijk) toch wat lekkerder speelt. Als 't verhaal gewoon hetzelfde is als het origineel, dan heb je er zeker een goed spel aan. Wel ben ik benieuwd of ze de puzzels ook een beetje in tact hebben gelaten. Deze ga ik sowieso halen. 't Is één van m'n favoriete spellen aller tijden en ik ben normaal gesproken nooit zo'n fan van remakes (ik hou m'n hart vast voor de Final Fantasy VII remake, ik geloof niet dat ik 't nieuwe vecht systeem leuk ga vinden), maar in dit geval heb ik 't idee dat ze 't origineel eer aandoen. Misschien ben ik bevooroordeeld omdat ik 't origineel zo geweldig vind, maar als ik iets had gezien wat me niet beviel, dan had ik 't zo laten vallen.

  (Maar ga niet van mijn mening uit…)
 • @Robskeee
  Hier heb je wat vergelijkingsmateriaal. Bedenk wel dat dit spel meer dan 20 jaar oud is.
  https://www.youtube.com/watch?v=l3CmyZL3qSg
 • @Robskeee

  Capcom heeft zelf gezegd dat ze dit zien als een compleet nieuwe game, het is een compleet nieuwe ervaring.
  Buiten het plot is bijna alles anders.
 • @Ardyn
  Klopt. Dit is pas een echte remake.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren