1. Captain America-skin kost twintig euro in Fortnite

Captain America-skin kost twintig euro in Fortnite

Skin is nu beschikbaar

Captain America heeft even een pauze genomen van de MCU en is nu te vinden in de battle royale-game Fortnite. Alleen hangt er een aardig prijskaartje om als de Marvel-held te kunnen spelen.

Na DC-held Aquaman is nu ook de skin van Captain America beschikbaar in de Item Shop. Alleen moet iemand die de outfit wil hebben 2.000 V-bucks, of ongeveer 20 euro neertellen. Inbegrepen bij de Marvel-skin is de mogelijkheid om het schild als pikhouweel te gebruiken. De aankondigingstrailer is hieronder te bekijken.

Fortnite bevindt op dit moment in een nieuw seizoen met een water thema. Lees hier meer informatie over Chapter 2 season 3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Wat een koopje!
 • Hoezo nu wel de prijs van €20 vermelden? Die legendarische skins zijn toch altijd omgerekend €20 geweest? Was toen al belachelijk en nu nog steeds, en nee je hoeft het niet te kopen dat snap ik ook wel.
 • @AWESOMEDUDE3

  Klopt, legendary skins kosten altijd 20 euro. Vind ik ook vrij prijzig, maar goed het is wel een F2P game en het is enkel cosmetisch, dus heb er niet echt problemen mee.
 • @Shuckles

  Ik heb er problemen mee omdat het jongere gedeelte van de doelgroep zo makkelijk te manipuleren is. 20 euro voor een skin is daarbij echt bizar.
 • @benjaminben

  Dat vind ik ook altijd wel een lastig punt. Aan de ene kant zijn kinderen idd wel makkelijk te manipuleren, maar wat is dan het punt dat het wel acceptabel zou zijn?

  Uiteindelijk is dit in mijn ogen toch vooral aan de ouders, die moeten zicht hebben op wat hun kind allemaal doet.
 • @Shuckles

  Klopt, helaas zie ik opvoedskills bij ouders hier en daar toch ernstig te kort schieten. Veel kinders hebben geen benul van de waarde van geld. Maar ben het met je eens hoor.
 • @benjaminben
  Mee eens, en ik denk dat de drempel voor aanschaf van zo'n skin ook tè laag ligt. Vroeger vonden mijn ouders de aankoop van een pakje Pokémon kaarten ook zonde van het geld. Als je het ècht wilde hebben moest je eerst naar de winkel om zelf de zuur verdiende/gespaarde centjes aftikken.
  Nu staat het account op de creditcard van vader of moeders en kan het kind het zo afschrijven, zonder maar enkel benul van de waarde te hebben.
 • @AWESOMEDUDE3
  AWESOMEDUDE3
  Haha ik mocht de echte kaarten helemaal niet kopen. Alleen de nep kaarten, achteraf hadden mijn ouders volkomen gelijk. Mijn moeder was ook altijd zo bang dat ik verslaafd aan gamen zou raken. Heb heeeeel lang geen console of echte pc gehad. Zelfs een Tamagotchi mocht niet (kreeg ik later van een oom, toen zag ma in dat t allemaal wel meeviel ). Als die kleine jongen van toen eens wist wat hij nu in de kast heeft staan….
 • @benjaminben
  Grappig om te lezen, hier namelijk idem dito. Moeders riep altijd "Er komt geen PlayStation in huis!". Uiteindelijk samen met m'n broer voor een GameCube gespaard. Vervolgens zat vaderlief 's avonds zelf aan de Mario Kart(double dash destijds).
  Vervolgens moeders toch overstag gegaan en een PS2 goedgekeurd, maar mevrouw was wel de eerste die GTA San Andreas aan het spelen was.
  Inmiddels zijn die 'verloren' game uren dik ingehaald maar ondanks dat is de 'bemoeienis' toch wel gewaardeerd. Ik denk niet dat het merendeel van de ouders weet wat hun kroost allemaal speelt tegenwoordig.
 • @AWESOMEDUDE3

  haha heel herkenbaar. Ik heb nu als kind heel veel 'gewoon' gespeeld. In het bos, in de weilanden, bordspellen doen met mijn broertje, bouwen met Lego, avonturen verzinnen met Playmobil etc. Ik weet zeker dat ik dit niet had gedaan als mijn ouders vroeg in mijn jeugd een pc of game-console voor mij hadden aangeschaft. Ben ze er eigenlijk wel dankbaar voor.
 • Ik bied 21

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren