1. Captain Price wordt mogelijk operator in Modern Warfare en Warzone

Captain Price wordt mogelijk operator in Modern Warfare en Warzone

Seizoen 4 begint ergens in juni

Een nieuwe video lijkt te hinten naar de toevoeging van Captain Price als operator in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone.

Hoewel de legendarische Captain Price wel een rol had in de singleplayercampagne van Call of Duty: Modern Warfare, schittert hij vooralsnog in zijn afwezigheid in de multiplayermodi, waaronder in de free-to-play battle royale-game Warzone.

In de video wordt een geheim gesprek tussen twee vijandelijke legers ten gehore gebracht. Ze praten over het terroriseren van Captain Price. Hoewel de trailer niets officieel aankondigt, hint het waarschijnlijk naar de toevoeging van Price als operator.

Mogelijk wordt Price in het vierde seizoen van de game toegevoegd, dat ergens in juni moet beginnen - een precieze datum is nog niet bekend. Met elk seizoen worden er nieuwe operators, maps en modi aan de game toegevoegd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Toevallig gisteren Tier 100 gehaald in de huidige Battle Pass. Toch aardig wat tijd in gestoken om het voor elkaar te krijgen. Verwacht dat Price sowieso de Tier 100 beloning zal zijn. Moet zeggen dat ik het nu wel even zat ben maar gelukkig duurt het nog 12 dagen voordat er een nieuwe Battle Pass is. Iets snellere progressie in de Battle Pass zal namelijk wel fijn zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren