1. Voetbalgame Captain Tsubasa verschijnt ergens dit jaar

Voetbalgame Captain Tsubasa verschijnt ergens dit jaar

Een combinatie van anime en voetbal

Tamsoft en Bandai Namco hebben de nieuwe game Captain Tsubasa: Rise of New Champions aangekondigd.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions wordt beschreven als een mengelmoes van voetbal en een anime. De voetbalelementen worden gecombineerd met speciale aanvallen en animaties zoals we deze kennen uit de gelijknamige anime.

Het principe van de game is simpel: leg de bal in de goal van de tegenstander. Hier komen in de praktijk echter een aantal extra factoren bij kijken. Er kunnen bijvoorbeeld schoten worden gelost die de kracht van tijgers en vogels bevatten. Volgens de ontwikkelaar zijn er verschillende modi te spelen, het is echter nog niet duidelijk wat deze precies inhouden.

Captain Tsubasa is gebaseerd op de gelijknamige manga die het verhaal van een getalenteerde jonge voetballer volgt. De manga zag begin jaren tachtig voor het eerst daglicht en werd sindsdien getransformeerd tot verschillende games en animes. Captain Tsubasa: Rise of New Champions is echter de eerste game sinds Captain Tsubasa (2006) die verschijnt voor relevante consoles.

Bekijk hieronder de trailer van Captain Tsubasa: Rise of New Champions.

Captain Tsubasa: Rise of the New Champions verschijnt ergens in 2020 voor pc, PlayStation 4 en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Nooit de anime gezien, maar dit ziet er wel leuk uit!!

    Hoop nog steeds op een nieuwe Mario Strikers. (Of ooit een Galactic Football spel)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren