1. Cassandra vanaf nu speelbaar in SoulCalibur 6

Cassandra vanaf nu speelbaar in SoulCalibur 6

Zwaard en schild als primaire wapens

De season pass van SoulCalibur 6 komt bijna ten einde en voegt daarmee Cassandra toe als speelbaar personage in de game. Zij is vanaf vandaag beschikbaar als DLC.

Cassandra is het laatste personage dat toegevoegd wordt in de eerste season pass in SoulCalibur 6. Hiermee komt die season pass tevens ten einde. De dame maakt al sinds het vierde deel onderdeel uit van de fighting-franchise.

Eerder konden spelers bijvoorbeeld ook al aan de slag met 2B uit Nier Automata. Voor de tweede season pass is al zeker dat Haohmaru uit de Samurai Showdown-games een opwachting gaat maken. Waarschijnlijk is hij het enige ‘gastpersonage’ dat in de eerstvolgende DLC beschikbaar wordt. Bij lancering zat Geralt uit The Witcher al in de game.

De SoulCalibur-franchise staat bekend om gastpersonages. Zo had de GameCube-versie van SoulCalibur 2 Link als speelbaar personage, zat Spawn in de Playstation-versie van diezelfde game en doken in SoulCalibur 4 Darth Vader en Yoda op.

Check hier de trailer waarin je Cassandra in actie ziet met haar schild en zwaard.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • De characters werden naar mijn mening iets te langzaam toegevoegd. Hierdoor ben ik tussendoor al naar andere spellen overgestapt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren