1. Dit is de cast van de nieuwe Resident Evil-film

Dit is de cast van de nieuwe Resident Evil-film

Film wordt een reboot van de filmreeks

De cast van de aankomende nieuwe Resident Evil-film is aangekondigd.

Vorig jaar werd al duidelijk dat er een reboot van de filmreeks gemaakt zou worden door regisseur Johannes Roberts, bekend van films als 47 Meters Down en The Strangers: Prey at Night. Nu is dus ook de cast bekendgemaakt via Deadline.

Robbie Amell (Upload) speelt Chris Redfield, Kaya Scodelario (Maze Runner) zijn zus Claire en Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) Jill Valentine. Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) kruipt in de huid van Leon S. Kennedy, Tom Hopper (The Umbrella Academy) speelt Albert Wesker en Neal McDonough (Yellowstone) is William Birkin.

Roberts: "Met deze film wil ik terugkeren naar de eerste twee games en de gruwelijke ervaringen die ik had toen ik ze speelde opnieuw creëren. Tegelijkertijd wil ik een menselijk verhaal vertellen over een klein, uitstervend Amerikaans stadje dat herkenbaar en relevant is voor het publiek."

De oude Resident Evil-filmreeks werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson. Hij werkt nu aan een verfilming van Monster Hunter. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Resident Evil-serie voor Netflix, die geheel los lijkt te staan van de oude en aankomende films. De nieuwe film heeft nog geen releasedatum.

Resident Evil 2 Remake

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik moest toch wel lachen toen ik las dat Avan de rol van Leon speelt en Tom de rol van Wesker vervuld…
    Vooral Tom, die ik dan vooral ken van The Umbrella Academy waarin hij de boy scout speelt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren