1. Cataclysm-update voor Anthem nu verkrijgbaar

Cataclysm-update voor Anthem nu verkrijgbaar

Met nieuwe missies en diverse aanpassingen

Uit het niets is de Cataclysm-update voor Anthem uitgekomen.

Cataclysm stond gepland als de eerste grote update na de lancering van Anthem sinds de game in februari uitkwam. Vanwege veel kritiek op de game na lancering besloot ontwikkelaar BioWare de update uit te stellen en zich eerst te richten op het verbeteren van de game. Wel is Cataclysm al sinds juni uit te proberen op de testservers.

Cataclysm is onderdeel van update 1.3.0, dat nu beschikbaar is voor alle versies van de game. Spelers kunnen de nieuwe content via het Start of Expedition-menu verkennen na het uitspelen van de Incursion-missie in het hoofdverhaal. In de update vechten spelers tegen Vara Brom en haar leger in een "gevaarlijke nieuwe modus die mettertijd gaat evolueren". Dit hangt samen met nieuwe verhalende missies.

Spelers kunnen daarnaast nieuwe beloningen verdienen, waaronder Minor en Major Crystals waarmee items in de Seasonal Store gekocht kunnen worden. Deze nieuwe winkel heeft items die voor gelimiteerde tijd beschikbaar zijn. Er is nu ook een speciale Guild App beschikbaar voor iOS en Android, waarin spelers met elkaar kunnen communiceren.

Ook zijn er leaderboards toegevoegd, alsmede Inversions. Deze effecten kunnen worden ingeschakeld en geven spelers unieke eigenschappen, zoals de mogelijkheid om schade te ontwijken wanneer ammo wordt opgepakt en meer schade uit te delen wanneer de armor van spelers laag is. Verder zijn er diverse bugs opgelost en aanpassingen aan de balans gemaakt. Lees hier alle wijzigingen die de update doorvoert.

Anthem is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren