1. Cate Blanchett bevestigd voor Borderlands-film

Cate Blanchett bevestigd voor Borderlands-film

Eli Roth regisseert de film

Regisseur Eli Roth heeft bevestigd dat actrice Cate Blanchett de rol speelt van Lilith in de aankomende film gebaseerd op de Borderlands-franchise.

Dat meldt hij aan Variety. "Ik heb zoveel geluk dat ik de geweldige Cate Blanchett kan laten schitteren in Borderlands. We hebben al een geweldige samenwerking gehad in The House With a Clock in Its Walls, en ik geloof dat er niets is wat ze niet kan doen. Van drama en comedy tot actie, Cate laat alles zingen. Met haar werken is de droom van elke regisseur en ik voel me zo bevoorrecht dat ik dat weer met haar kan doen, maar nu op een grotere schaal."

Begin deze maand bracht Variety al het bericht dat Blanchett in de film zou spelen, maar het was toen nog niet officieel bevestigd. Blancett is onder andere bekend van films als Thor: Ragnarok, The Aviator en de The Lord of the Rings-trilogie.

De Borderlands-film werd in 2015 al aangekondigd door Lionsgate en Arad Productions. Vorig jaar werd opnieuw bevestigd dat de film in ontwikkeling was. De film wordt zoals gezegd geregisseerd door Eli Roth, bekend van zijn regie van Hostel en Cabin Fever en zijn acteerwerk in Inglourious Basterds. Ook Gearbox' Randy Pitchford zou nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de film.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren