1. Catherine: Full Body-demo nu uit op PlayStation 4

Catherine: Full Body-demo nu uit op PlayStation 4

Game verschijnt op 3 september

Vanaf nu kunnen gamers aan de slag met een demo van Catherine: Full Body op PlayStation 4.

De remake van Catherine is al geruime tijd uit in Japan, maar komt op 3 september ook in het westen uit. De game is in het westen alleen beschikbaar op PlayStation 4, in Japan is er ook een Vita-versie gelanceerd.

Full Body is een remake van de PS3- en Xbox 360-game uit 2011. Het spel draait om Vincent, een kerel die met zijn vriendengroep regelmatig in de stamkroeg rondhangt, maar ondertussen in de problemen zit. Hij gaat vreemd terwijl zijn vriendin zwanger is. Daardoor krijgt hij nachtmerries, die zich uiten als puzzellevels waar spelers doorheen moeten zien te geraken. De remake van Catherine heeft onder andere nieuwe verhaallijnen en een nieuw personage. Ook zit er een online multiplayer in het spel.

Er is sinds begin dit jaar overigens ook een versie van Catherine voor de pc via Steam verkrijgbaar. Dit is niet de remake, maar deze versie heeft wel een ontgrendelde framerate en 4K-ondersteuning.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren