1. Destiny 2: Forsaken-trailer toont Cayde-6 in een lastig parket

Destiny 2: Forsaken-trailer toont Cayde-6 in een lastig parket

Ook gameplay van Gambit-modus getoond

Tijdens Gamescom werd een nieuwe cinematic trailer van Destiny 2-uitbreiding Forsaken uitgebracht.

Hierin is te zien hoe Nathan Fillions populaire personage Cayde-6 het behoorlijk moeilijk krijgt. Hij is net geland op de Prison of Elders, waar hij wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Volgens geruchten zou de aankomende uitbreiding wel eens het einde van Cayde-6 kunnen betekenen en de trailer lijkt hier ook naar te hinten.

De gameplay onder de cinematic trailer toont de nieuwe modus Gambit. Deze zit bij de Forsaken-uitbreiding, maar is op 1 september al een dag gratis beschikbaar voor alle Destiny 2-spelers. De Forsaken-uitbreiding komt op 4 september uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Het begint toch wel weer bij me te kriebelen, al heb ik eigenlijk geen tijd (en ook niet zodanig veel zin) om m'n characters up te levelen naar het gewenste niveau. Jammer dat de contentinjecties van Bungie voor Destiny te laat komen, speelt namelijk wel heerlijk.
 • @ricoco
  De content is te weinig. Ik heb de 2 uitbreiding toen gekocht voor 20 euro, en heb daar een paar weken van kunnen genieten. Maar op een gegeven moment ben je alleen maar bezig milestones te halen om elke week 2/3 light omhoog te gaan als je pech hebt.

  Echt zonde, want ik heb destiny 1 echt heel veel gespeeld
 • @blue_blade_3 Dit wordt de eerste grote expansion voor Destiny 2. Vergelijkbaar met The taken King expansion in Destiny 1 wat een laaiend succes was. Het is jammer dat DLC 1 & 2 zo'n teleurstelling waren maar ik verwacht hier persoonlijk veel van.
 • @Seppejdv88
  Destiny 2 zou ook alles worden wat 1 had moeten zijn, maar niets was minder waar.

  Daarnaast vind ik dit niet echt een vergelijking. Waarom niet gewoon nieuwe subclasses uitbrengen met een nieuwe damage element ofzo? De "nieuwe" super van de hunter is ook gewoon een remake van blade dancer terwijl arc strider ook niet heel vernieuwend was.

  Ik blijf erbij; ze hadden met deel 2 een nieuwe element uit moeten brengen in de vorm van pure light. The traveler is helemaal open gebarsten en ze hadden mooi kunnen doen dat je mbv de shards je nieuwe subclass kan vrijspelen.

  Maar goed, wellicht wordt het super tof en speel ik het straks ook he
 • @blue_blade_3
  dat weet ik wel zeker
 • @Soon.
  Nou dan weet jij meer dan ik. Maar ik hoor het wel van jullie alst wa is he;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren