1. CD Projekt Red bespreekt Cyberpunk 2077-multiplayer

CD Projekt Red bespreekt Cyberpunk 2077-multiplayer

'De modus moet zowel bij Cyberpunk 2077 als CD Projekt Red passen'

De website Video Games Chronicle heeft tijdens de Tokyo Game Show een interview gehouden met levelontwerper Max Pears van CD Projekt Red. In dit interview werd de onlangs onthulde multiplayer-modus van Cyberpunk 2077 besproken.

"Ik kan niet veel loslaten, want het is een lopend proces, maar we proberen de multiplayer zo veel mogelijk te laten aansluiten op de wereld van Cyberpunk 2077. Het moet vooral goed voelen", stelt Pears. De ontwerper suggereert daarnaast dat de multiplayer mogelijk verbonden is met het verhaal van de singleplayer.

Cyberpunk 2077

"We zijn nog altijd op zoek naar geschikte werknemers die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen van de multiplayer-modus, voor ons ligt de voornaamste focus vooralsnog op de singleplayer. We doen momenteel vooral ons best om mensen ervan te overtuigen dat het speelveld van Cyberpunk 2077 groot genoeg is", vertelt Pears. De ontwerper benadrukt verder dat het R&D-team druk bezig is met de aangekondigde modus en dat het erg belangrijk is dat de toevoeging van een multiplayer op Cyberpunk 2077, niet alleen passend is voor de game, maar ook voor CD Projekt Red.

Eerder werd bekendgemaakt dat de multiplayer-modus pas na de lancering aan het spel wordt toegevoegd. Voordat dit gebeurt, verschijnen er nog een aantal gratis dlc's. Daarnaast maakte CD Projekt Red bekend dat spelers geen geslacht kunnen kiezen in Cyberpunk 2077 en dat alle cutscenes in first-person zijn.

Wil je nog meer lezen over Cyberpunk 2077? klik dan hier.

Cyberpunk 2077 verschijnt 16 april 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren