1. CD Projekt Red toont nieuwe Cyberpunk 2077-wallpaper

CD Projekt Red toont nieuwe Cyberpunk 2077-wallpaper

Een gezellig ritje in de metro

Cyberpunk 2077 heeft van CD Projekt Red een nieuwe wallpaper gekregen.

De Poolse ontwikkelaar deelde de wallpaper via Twitter. Op de wallpaper is een metrostation uit Night City, de stad waarin de game zich afspeelt, te zien. Op de achtergrond is een groep zwaar bewapende agenten te zien, terwijl in het midden van de artwork hoofdpersonage V samen met een zakenman in de metro zelf zit.

Cyberpunk 2077 moet op 17 september beschikbaar komen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Stadia. CD Projekt Red liet eerder weten niet aan een versie voor de volgende generatie te werken. In plaats daarvan moet het spel via backward compatibility speelbaar zijn op PS5 en Xbox Series X. Het is al duidelijk dat game op Series X een gratis update krijgt om deze versie nog mooier dan het origineel te maken.

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers een futuristische stad genaamd Night City verkennen. Het spel is van CD Projekt Red, de makers van de The Witcher-games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik kijk hier zo erg naar uit. Baal er een beetje van dat die is uitgesteld, was echt perfect als het nu in april was gebeurd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren