1. CD Projekt Red geeft na release pas info over Cyberpunk 2077-dlc

CD Projekt Red geeft na release pas info over Cyberpunk 2077-dlc

Multiplayermodus moet als apart project gezien worden

CD Projekt Red heeft aangekondigd na de release van Cyberpunk 2077 pas informatie te verstrekken over aankomende uitbreidingen en dlc.

Het was voorheen de bedoeling dat nog voor de lancering van de langverwachte openwereldgame er informatie over de dlc zou verschijnen. VideoGamesChronicle claimt dat CEO Adam Kiciński tijdens een gesprek met investeerders heeft gemeld dat het na het meest recente uitstel van de game is verschoven tot na de lancering. Wanneer precies is niet bekend. Ook de seizoenspas moet pas na release van de game verschijnen.

Eerder gaf CD Projekt Red al aan dat de downloadbare content voor Cyberpunk 2077 van minstens dezelfde grootte als die van The Witcher 3 moet worden. Die game kreeg twee forse uitbreidingen met tientallen uren aan nieuwe gameplay, alsmede zestien kleine downloadbare pakketten.

CD Projekt Red liet begin dit jaar al weten dat de multiplayermodus van Cyberpunk 2077 niet voor 2022 uitkomt. Kiciński werd gevraagd of dat nog steeds het geplande releasejaar is, waarop hij antwoordde dat er nog geen officiële datum bekend is. Wel liet hij weten dat hij in het eerste kwartaal van volgend jaar meer info over de multiplayer (en mogelijk andere nieuwe games) wil geven. Hij benadrukt dat de multiplayer van Cyberpunk 2077 niet als onderdeel van de game, maar als een losstaande 'triple-A'-game gezien moet worden.

Cyberpunk 2077 staat gepland voor een release op 10 december. De game komt dan uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. Op release komt de game ook naar Google Stadia.

cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zou liever weten wanneer ze de game optimaliseren voor XSX/PS5. Zou graag wachten met spelen totdat ze de next gen upgrade uitrollen, maar als dat nog een jaar duurt weet ik niet of ik zoveel geduld heb……
  • @disar

    Dus je wacht op wat scherpere pixels en Ray tracing? It's all about the gameplay. Je kunt het gerust beginnen spelen , en erna de next gen update uitproberen.
  • @LosPilotas Ik wacht ook op flink wat bug fixes…..
  • Ze zullen de DLC zelf ook wel uitstellen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren