1. Nieuwe auto in Cyberpunk 2077 is geïnspireerd op Mad Max

Nieuwe auto in Cyberpunk 2077 is geïnspireerd op Mad Max

Maak kennis met de Reaver

CD Projekt Red heeft vorige week een nieuwe wagen uit Cyberpunk 277 getoond, namelijk de Reaver.

De Reaver is een custom Wraith gang-voertuig gebaseerd op de Quadra Type-66. De wagen zou bijna duizend pk aankunnen, aldus de ontwikkelaar. De wagen is overduidelijk een ode aan de V8 Interceptor (ook bekend als de Pursuit Special) uit Mad Max: Fury Road, aangezien de ontwikkelaar de mensen achter de vijf jaar oude film feliciteert met het jubileum.

Het is al enige tijd vrij stil rondom Cyberpunk 2077. Op 11 juni krijgen gamers echter een nieuwe blik op de langverwachte openwereldgame. Cyberpunk 2077 verschijnt op 17 september voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zou de omgeving waarin de auto staat ook beschikbaar zijn? Of beperkt de game zich tot de stad die we gezien hebben in de trailers?

  Ik blijf er overigens bij dat ik het erg jammer vind dat de game niet in third-person te spelen is: word sinds ik de 30 ben gepasseerd redelijk snel misselijk van first-person… herkennen anderen dit ook? Gelukkig is het rijden in de auto wel in third-person.
 • @Gewoonfox
  De misselijkheid herken ik niet (al ben ik 'pas' 26), maar heb wel gemengde gevoelens bij het first person perspectief. In dit soort verhalende rpg's wil ik een band opbouwen met mijn personage, wat makkelijker is in third person. Maar aan de andere kant was de movement in The Witcher 3 nou niet het beste onderdeel van de game.
 • @Gewoonfox ligt bij mij aan welk spel het is. Doom Eternal maakte me na een tijdje echt misselijk terwijl ik geen moeite heb met Overwatch. Ligt denk ik eraan hoe hevig de actie scènes zijn En hoeveel rustmomenten ik heb.

  Met Skyrim speel ik wel weer liever first person maar kan me idd bij Witcher niet first person voorstellen.
 • @Gewoonfox

  Ik vraag me ook af of deze omgeving beschikbaar zal zijn. Ook ben ik akkoord met je first-person standpunt. Het zou op zijn minst een optie moeten zijn om ook naar third-person perspectief te kunnen schakelen. Wat is het nut dan om je character zo uitgebreid te kunnen customizen?

  Ik ben heel benieuwd naar deze game!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren