1. Drie Cyberpunk-projecten in de maak bij CD Projekt Red

Drie Cyberpunk-projecten in de maak bij CD Projekt Red

Waarvan één een focus heeft op multiplayer

Er wordt bij CD Projekt Red op dit moment aan drie verschillende Cyberpunk-projecten gewerkt.

Cyberpunk 2077 is de enige van de drie projecten die al onthuld is en komt als eerste uit. De releasedatum van de game is 16 april 2020 - dan verschijnt het spel op PlayStation 4, Xbox One en pc.

CEO Adam Kiciński laat ook al iets weten over de andere projecten. Eén van deze projecten heeft een focus op multiplayer, maar meer details zijn er nog niet. Zo is bijvoorbeeld ook niet duidelijk of het om een multiplayermodus gaat die later aan Cyberpunk 2077 wordt toegevoegd, of om een compleet nieuwe game. Over het derde Cyberpunk-project is nog helemaal niets bekend.

CD Projekt Red heeft in totaal vijf teams, waarvan drie dus aan Cyberpunk-projecten werken. Een ander team werkt nog altijd aan de digitale kaartgame Gwent, en wat het vijfde team doet is niet duidelijk.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • … wat mij betreft is het vijfde team met een leuke toevoeging voor The Witcher bezig 😊
  • Ik ben zo bang dat CP de nieuwe focus van CD wordt, waardoor een nieuwe Witcher echt nog heel lang op zich gaat laten wachten. Net als WOW bij Blizzard zorgde voor geen Warcraft 4, TLOU zorgde voor geen nieuwe Jak and Daxter en AC POP de das om heeft gedaan. Please, don't let history repeat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren