1. Pokémon Go-spelers kunnen binnenkort Celebi vangen

Pokémon Go-spelers kunnen binnenkort Celebi vangen

Mythische Pokémon vanaf volgende week te krijgen

Pokémon Go-spelers kunnen vanaf volgende week over de mythische pokémon Celebi beschikken. Vanaf 20 augustus kan er via nieuwe Special Research missies Celebi krijgen.

Deze methode is niet onbekend voor de game van ontwikkelaar Niantic. Zo werd er eerder voor de mythische pokémon Mew ook al gebruik gemaakt van de speciale missies. Met deze missies kan er, naast het vrijspelen van Mew, veel XP worden verdiend samen met items en het tegenkomen van andere Pokémon.

Pokémon Go Celebi

Celebi was voorheen kort beschikbaar voor spelers die aanwezig waren bij het Pokémon Go Fest-evenement in Chicago. Speler die daar aanwezig waren kunnen nog steeds de nieuwe missies uitvoeren om meerdere Celebi-candy te krijgen. Spelers die nog niet klaar zijn met de missies voor Mew hoeven tevens niet te vrezen dat Celebi Mew zal vervangen. Indien spelers op z'n minst de derde missie hebben voltooid voor het vrijspelen van Mew kan de mythische pokémon uit de eerste generatie nog gewoon worden vrijgespeeld naast de nieuwe missies voor Celebi.

Naast het beschikbaar stellen van Celebi worden er ook meerdere nieuwe pokémon toegevoegd uit de Johto-regio van Pokémon Gold en Silver. Daarnaast krijgt de speler de mogelijkheid om een speciale Celebi-shirt gratis op zijn of haar avatar toe te passen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren