1. Celeste-dlc is nu beschikbaar

Celeste-dlc is nu beschikbaar

En hij is gratis

Vanaf vandaag kanChapter 9: Farewell, van de populaire indiegame Celeste, gratis gedownload worden.

Het nieuwe uitbreidingspakket krijgt meer dan honderd nieuwe schermen, dat zijn dus honderd nieuwe levels. Genoeg nieuwe content dus. De reden voor de gratis uitbreiding, is het behalen van een indrukwekkende mijlpaal. Onlangs werd namelijk bekendgemaakt dat er maar liefst een half miljoen exemplaren van het spel zijn verkocht.

De levels krijgen geen B- of C-sides, in tegenstelling tot de levels in de hoofdgame. Ook wordt er 40 minuten aan nieuwe muziek van Lena Raine toegevoegd. De gratis uitbreiding werd eerder al aangekondigd.

Celeste is een uitdagende 2D-platformer van Matt Makes Games, dat daarnaast een emotioneel en subtiel verhaal biedt. Die studio bestaat inmiddels niet meer. het Celeste-team gaat nu door het leven als Extremely OK Games. De ontwikkeling van een nieuwe game, met de codenaam EXOK1, is inmiddels begonnen.

Wil je meer weten over Celeste? Lees dan hier onze review.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren