1. Celeste en Windjammers krijgen fysieke versies

Celeste en Windjammers krijgen fysieke versies

Games komen onder andere op Nintendo Switch

In een tweet van Limited Run Games werd bekendgemaakt dat Celeste en Windjammers een eigen fysieke versie krijgen. Windjammers staat gepland voor eind december en Celeste voor nieuwjaarsdag 2019.

Celeste won bij The Game Awards de prijs voor Beste Independent Game van het Jaar en was ook genomineerd voor Beste Game van het Jaar. Celeste komt uit voor Nintendo Switch en PlayStation 4 en Windjammers komt alleen uit voor de Nintendo Switch.

Celeste
Windjammers

De fysieke versie van Windjammers komt uit op 21 december 2018 en Celeste komt uit 1 januari 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Celeste ga ik kopen als verzameling.

  Bijna een jaar na release kan ik wel met zekerheid zeggen dat Celeste de beste game is die ik ooit heb gespeeld. Dit is gewoon mijn soort game.
 • @Newgamessuck

  Beste game ooit vind ik een beetje te ver gaan, maar het is wel een geweldige game en ook wel mijn type game denk ik. Heb eerst de A-side uitgespeeld en ben nu ondertussen bij de B-side van chapter 6 en het is echt teringmoeilijk.

  Echter is het (uiteindelijk) wel te doen. De A-side vond ik ook pittig, maar daar spring ik nu behoorlijk gemakkelijk doorheen na miljoenen keren dood te gaan tijdens de B-side. De teller staat serieus al ergens rond de 7500 keer dood. Er zijn schermen waar ik gewoon honderden keren dood ben gegaan (vooral in het windlevel), maar het speelt zo snel dat je steeds nog een keer probeert.

  Ik hoop dat het me lukt om ook de C-side te halen.

  Ik had liever gezien dat ze deze game gelijk fysiek zouden aanbieden. Ik hoef m niet twee keer, al ziet de hoes er wel cool uit.
 • @Luigi1985

  Als je B-sides kunt, lukken C-sides ook wel. C-Sides zijn ongeveer zo lastig als de lastigste B-side stukken, maar C-Side is maar 3 schermen groot/klein.

  Spel al meerdere keren uitgespeeld, maar wil nog wel een paar keer.

  Beste game ooit is voor mij persoonlijk. Ik snap dat iedereen een andere favoriet heeft.
 • @Newgamessuck

  Het is bij mij in ieder geval de beste game die ik dit jaar gespeeld heb (van de nieuwe games).
 • Kwam celeste niet ook gewoon uit voor de Xbox…? Of bedoelt men hier specifiek de fysieke variant. Dan heb ik niets gezegd.
 • @xevulutionx echt specifiek de fysieke versies.
  https://twitter.com/celeste_game/status/1071480588547182592
 • @geertdewekker
  Thanks ik zag het ja. Wel goed dat t bericht uberhaubt voorbij kwam, was de game bijna vergeten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren