1. Cell Saga bevestigd voor Dragon Ball Z: Kakarot

Cell Saga bevestigd voor Dragon Ball Z: Kakarot

Nieuwe trailer op Gamescom toont Cell

Tijdens Gamescom werd een nieuwe trailer getoond van Dragon Ball Z: Kakarot. In deze trailer wordt bevestigd dat het epische gevecht tussen Goku en Cell onderdeel gaat uitmaken van de nieuwe Dragon Ball Z-game.

In eerdere video's werd de aandacht vooral op Kakarot (Goku) zelf gelegd, in de nieuwe trailer zien we echter één van de meest beruchte bad guys uit heel Dragon Ball Z-serie aan het werk: Cell. Dit betekent dat het verhaal van Dragon Ball Z: Kakarot zich in elk geval strekt tot de Cell Saga. Bovendien gaat de band tussen Goku en zijn zoon Gohan een grote rol spelen in het verhaal van de nieuwe Dragon Ball Z-game. In de trailer zien we Gohan een aantal rake klappen uitdelen aan de bekende groene schurk. Dit alles bevestigt dat Dragon Ball Z: Kakarot erg trouw is aan de originele animatieserie, wat door velen wordt beschouwd als goed nieuws.

Dragon ball z Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot volgt het verhaal van Goku, de hoofdpersoon van vrijwel alle Dragonball-series. Het spel bevat voornamelijk content uit de Dragonball Z-serie, maar er zijn ook nieuwe achtergrondverhalen te vinden in Dragon Ball Z: Kakarot. Zo werd laatst het nieuwe personage Bonyu getoond.

We weten nu dat Goku en Gohan in elk geval speelbaar zijn in de nieuwe open wereld-rpg van Bandai Namco. Maar dat is niet alles, eerder heeft Gematsu laten weten dat ook Piccolo en Vegeta speelbaar zijn in de nieuwe Dragon Ball-titel.

Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt begin 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Het gaat zeer waarschijnlijk zelfs tot het einde van kid buu saga door.

  Deze game is echt een droom die gaat uitkomen. Eindelijk 27 jaar nadat Dragon Ball Z :Legend of the Super Saiyan uitkwam komt er weer een DBZ rpg.
 • @Meta_coola

  Ik hoop in ieder geval tot de Buu Saga, de Z zit niet voor niets in de titel.
 • @Silverwolf Ik hoop tot en met de Buu saga, maar het zou me ook niet boeien als deze er niet in zit. Heb uiteindelijk tot en met Cell gezien.
 • @Silverwolf

  Ik hoop er ook heel erg op. Maar je weet het het blijft een Dragon Ball game meestal houden ze met een eerste deel een gedeelte van de serie er uit omdat in een deel twee te gebruiken.

  Stiekem hoop ik dat ze met deel 1 ook heel de Kid Buu saga gaan doen en dan in deel 2 Dragon Ball Super, want hoe awesome zou het zijn om ook dat awesome verhaal van Dragon Ball Super te doorlopen in RPG.

  Sowieso wil ik wel een keer wat anders dan een DBZ fighting game. En Dragon Ball Z : Kakarot is laten we eerlijk zijn als je echt een Dragon Ball fan bent dan is DBZ : Kakarot een werkelijke natte droom.

  Dat gezegd hebbende tot op heden is Dragon Ball Z : The Legend of the Super Saiyan nog steeds de beste DBZ game ooit gemaakt en is DBZ Hyper Dimension de beste DBZ fighting game ooit gemaakt.
 • Dit kan alleen maar tegen gaan vallen… Ik hoop op een game minimaal als budokai 3 op de ps2. Meer niet.

  Jammet dat Ze geen game alsn op de ds maken.. Ben de naam van de db game even kwijt, dit was een toffe rpg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren