1. Ubisoft-CEO geeft toelichting op ontwikkeling Beyond Good and Evil

Ubisoft-CEO geeft toelichting op ontwikkeling Beyond Good and Evil

Hij gaat in op de ontwikkeling van de game

Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, gaf afgelopen week al toelichting op de ontwikkeling van Splinter Cell. Er kwamen echter ook vragen naar boven over de game Beyond Good and Evil 2. Guillemot heeft ook hier meer over verteld.

Guillemot kan niet teveel op details ingaan, maar hij vertelt wel meer over de ontwikkeling van de game en hoe deze verloopt. Hij vertelde IGN dat hij onlangs met creatief regisseur, Michel Ancel, heeft gepraat en dat een andere richting voor de game besproken is. “We hebben het erover gehad of we de ene of andere richting opgaan met de game. Het universum waarin het zich afspeelt heeft zoveel potentie en Michel werkt er met zoveel passie aan. Ik denk dat het geweldig wordt”, aldus Guillemot.

Verder wordt het waarschijnlijk mogelijk voor spelers om zelf content aan te leveren voor de game. Dit wordt mogelijk gemaakt door acteur Joseph Gordon-Levitt. Hij richtte in 2004 een bedrijf op genaamd HitRecord dat als doel had om iedereen deel te laten nemen aan een project. HitRecord en Ubisoft gaan samen in zee om dit mogelijk te maken.

Beyond Good and Evil 2 werd tijdens E3 2018 getoond met een cinematic trailer. De game is een vervolg op Beyond Good and Evil die in 2003 uitkwam. Er wordt al lang aan gewerkt, maar een releasedatum is nog niet gedeeld. Het kan zijn dat er meer informatie over de game gedeeld wordt tijdens E3 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ik denk dat ze veel te veel in deze game gaan stoppen, waardoor het oorspronkelijke concept geheel verloren gaat en het nog maar weinig overeenkomsten heeft met het orgineel. Dit duurt gewoon veel te lang. Ik heb er dan ook eigelijk helemaal geen zin meer in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren