1. EA verlengt Champions League-licentie voor Fifa met meerdere jaren

EA verlengt Champions League-licentie voor Fifa met meerdere jaren

Fifa 21 komt op 17 maart naar Google Stadia

EA heeft de exclusieve Champions League-licentie voor de Fifa-games met meerdere jaren verlengd.

Het is niet duidelijk om hoeveel jaren het precies gaat. In 2019 kwam voor het eerst sinds jaren een Fifa-game uit met de UEFA Champions League er in verwerkt. Daarvoor had Konami een exclusieve licentie voor het kampioenschap, dat in de PES-games werd verwerkt. 

EA liet gisteren ook weten dat Fifa 21 op 17 maart naar Google Stadia komt. Een Stadia-versie was al eerder aangekondigd, maar nu is de releasedatum bekend. 

Verder is er nog altijd groei in de Fifa-franchise waarneembaar: er zijn momenteel meer Fifa 21-spelers dan dat er vorig jaar rond dezelfde periode Fifa 20-spelers waren. EA meldt dat er wereldwijd inmiddels meer dan 325 miljoen Fifa-games zijn verkocht. Het bedrijf wil het bereik van Fifa uit blijven breiden door meerdere mobiele Fifa-ervaringen te lanceren en de free-to-play-game Fifa Online 4 in meer landen beschikbaar te stellen.

fifa 21

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Speel sinds kort weer Pro Clubs in Fifa, maar man, dit spel is nog steeds zo kapot. Het is schofterig dat ze hier elk jaar miljarden mee verdienen, betere spellen worden afgekraakt op kleinste kritieken, dit spel is gewoon kapot en krijgt hoge(re) cijfers.
  • Ik verwacht veel van PES 2022 dit jaar. Fifa gaat het gewoon verliezen al hebben ze nog zoveel licenties.
  • @timoin

    Ja dat horen we elk jaar maar iedereen koopt toch Fifa hoe goed of slecht de game ook is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren