1. Chaos en sensatie centraal in Borderlands 3-trailer

Chaos en sensatie centraal in Borderlands 3-trailer

Bekende gezichten en wapens

Er is wederom een nieuwe Borderlands 3-trailer vrijgegeven. De korte video is overgoten met bekende vijanden, monsters, wapens en helden.

Gearbox wil spelers ongetwijfeld voorbereiden op de warboel die in het derde deel van de Borderlands centraal staat. In al deze chaos en verwarring zijn toch een aantal opvallende ontdekkingen gedaan. Terugkerende wapens, een personage uit het vorige deel en een hele hoop befaamde vijanden zijn in de nieuwste trailer te aanschouwen.

Zo zien we Badass Psycho's, Skags, de Calypso Twins en de nieuwe Vault Hunters in een flits voorbij komen. Bovendien is Zer0 te zien, één van de vier hoofdpersonen uit Borderlands 3. Verder zien we Claptrap onthutst worden door een wapen dat van hem wegloopt. Het wapen loopt een trap op, wat het voor Claptrap onmogelijk maakt om het wapen in te halen. Claptrap heeft namelijk maar één wiel en is niet bepaald behendig.

Gearbox is de laatste tijd erg actief in het vrijgeven van Borderlands 3-trailers. Eerder werden de vier Vault Hunters: Amara, Zane, Moze en FL4K al in de spotlight gezet.

Kan je niet wachten tot Borderlands 3, lees dan hier alvast onze preview van de loot shooter die op 13 september verschijnt voor Playstation 4, pc, Xbox One en later ook voor Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren