1. Cheat-maker Call of Duty biedt excuses aan na juridische stappen

Cheat-maker Call of Duty biedt excuses aan na juridische stappen

Valsspelen loont niet

Een beruchte verkoper van cheats voor games heeft excuses aangeboden na juridische stappen van Activision, de uitgever van Call of Duty. De cheats voor de populaire shooter worden niet meer aangeboden.

De cheat-verkoperCxCheats.net deelde een bericht in zijn eigen Discord-kanaal, waarin werd onthuld dat Activision juridische stappen heeft ondernomen omdat de aangeboden cheats de gebruikersvoorwaarden van de uitgever schenden. De verkoper geeft aan dat de ontwikkeling en ondersteuning van Call of Duty-gerelateerde producten stop is gezet.

Opvallend genoeg biedt de cheat-aanbieder vervolgens excuses aan. "We verontschuldigen ons voor de pijn die we hebben mogelijk hebben veroorzaakt bij spelers van Call of Duty." Verder waarschuwt het bedrijf dat het gebruik van de tools die ze verkochten kan resulteren in een schorsing of verbanning van een account.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Dat Activision sowieso geen juridische stappen onderneemt begrijp ik niet. Nu komen ze er met een waarschuwing vanaf terwijl ze waarschijnlijk genoeg geld ermee hebben binnen gehengeld.
  • Raar dat dat soort mensen altijd pas excuus maken als er juridische stappen worden ondernomen alsof deze beste man wist dat het niet mocht XD en net wat snafu9 zegt vaak komen ze ermee weg met een waarschuwing terwijl ze er een flink bedrag mee hebben verdient.
  • Irritant dit. Ze wisten waar ze mee bezig waren en nu met de staart tussen de benen excuses maken… Ik zou net als Epic Games gewoon doorgaan met die rechtzaak. Epic is met Fortnite echt meedogenloos tegen cheaters of het nu tieners zijn of niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren