1. Check hier de gezichten van alle PSV-spelers in PES2020

Check hier de gezichten van alle PSV-spelers in PES2020

De nieuwe PES (of ‘eFootball PES 2020’, zoals de game voluit heet) ligt weer in de winkels en dus is het weer tijd voor de jaarlijkse traditie om te kijken welke spelers wel en niet lijken! Bij PSV zijn het vooral spelers die al langer bij de club zitten die goed lijken. Zoals Zoet, Bergwijn en Schwaab. Konami had echter duidelijk nog geen oog voor talent Malen, en ook Ibrahim Afellay zijn ze daar in Japan duidelijk uit het oog verloren de laatste jaren. Wat vind jij van de gezichten van PSV in PES 2020?
Steven Bergwijn
Sam Lammers
Noni Madueke
Jeroen Zoet
Ryan Thomas
Lars Unnerstall
Jorrit Hendrix
Bruma
Amar Ćatić
Gaston Pereiro
Ibrahim Affelay
Michal Sadílek
Ritsu Doan
Toni Lato
Jordan Teze
Nick Viergever
Mike van de Meulenhof
Daniel Schwaab
Denzel Dumfries
Olivier Boscagli
Timo Baumgartl
Kostas Mitroglou
Robin Ruiter
Robin Ruiter
Cody Gakpo
Donyell Malen
Mohammed Ihattaren
Erick Gutiérrez
Pablo Rosario

Dit artikel delen

Over de auteur

Lars Cornelis Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Reacties

 • Ik heb beide demos gespeeld pes20 en fifa,
  Maar fifa voelt alaof je op schaatsen staat,
  Vond het erg vaag spelen.

  Maar sla ze beide over, heb pes 19.
  Heel anders is 20 niet.
 • @babayaka1972

  Ik heb FIFA …17, 18 en 19 gespeeld en ik ben het nu meer dan zat:

  Grafisch is ie, buiten de gezichtsscans, echt wel achterhaald. Competities zoals de Belgische en Nederlandse zijn niet interessant genoeg voor EA.

  Ik viel achterover toen ik PES 2020 op startte. Het ziet er allemaal veel mooier en echter uit. Het stadion, het publiek, de belichtingen en overige details zijn veel beter uitgewerkt. Kijk maar naar dit plaatje!

  Alleen de gelaatsuitdrukkingen zijn in PES vreemd en sommige spelers zien er minder uit dan in FIFA. Maar als je dan de haardos ven Griezmann bekijkt in PES 2020… dan denk je: damn! Uitblinkers uit de Nederlandse en Belgische competitie die een uniek gezicht krijgen. FIFA is verleden tijd.

  Gameplay vind ik meer een subjectief aspect. Ik vond VOLTA echt teleurstellend. Ik verwachte een PS2-achtige FIFA STREET met arcade-gameplay.
 • @babayaka1972kwa gameplay is het echt wel een groot verschil met pes 2019 hoor! Maar ik ben dan ook een pro die alles door hebt!
 • @Jansma80 Hey, ik niet ik ben een rookie hahaha, maar vindt pes 19 en 20 fijner spelen dan fifa19 en 20.
  Alleen moet keuzes maken, ik kies voor Ghost recon Breakpoint, heb geen tijd om alles te spelen, en speel af en toe een potje pes 19

  Ik vond verder bij FIFA het juichen echt heel raar. bij pes vond ik het persoonlijk wat natuurlijker.
 • Je kan nu ook schwalbes maken. Wordt ook voor gefloten.
 • Ik kan op dit moment nog geen keuze maken… blijft lastig..
  Wat heeft de ene wel wat de andere niet heeft.
 • @Incubi666 Pes is veel dieper kwa gameplay, het schieten passen alles is veel beter. Fifa heeft alleen beter commentaar, en Sierd dit jaar;-)
 • Ik heb pes gekocht @jansma80 al een tijdje speelt heerlijk en alle namen helaas geen Duitse competitie maar ach geeft niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren