1. Check hier de (behoorlijk WTF?) Sonic the Hedgehog-trailer

Check hier de (behoorlijk WTF?) Sonic the Hedgehog-trailer

Tsja.. het is een trailer en hij is gelukkig wel blauw

Eerder vandaag hebben we al een foto gezien van Jim Carrey in zijn rol in de film Sonic the Hedgehog, maar nu kunnen we ook de rest van de cast in volle glorie zien in de trailer van de film.

In de trailer is te zien hoe Sonic naar de aarde komt om 'de wereld te redden'. Hij wordt echter tegengewerkt door de overheid die Robotnik inzet om de blauwe egel tegen te houden. Ook kunnen we zien dat Sonic in de film meer met de gouden ringen kan, dan ze alleen verzamelen.

Niet iedereen is tevreden met de trailer: "Wow, dit is erger dan ik had verwacht", reageert YouTube-gebruiker rugalck. "Ik heb het gevoel dat we in de maling worden genomen", is de reactie van Mercury Gaming, een andere YouTube-gebruiker. Andere gebruikers zijn wel positief verrast, maar meer omdat ze er niet veel van verwacht hadden.

Ook bij ons op de redactie(s) zijn de meningen eensgezind: dit ziet er zorgwekkend uit. Maar misschien denken jullie daar anders over. Laat het weten in de poll!

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Weet niet waarom maar dit wil ik in de bioscoop zien
 • @Meta_coola
  Dat meen je? Lijkt me zonde van je centjes
 • @blue_blade_3

  Heb een film pas (70 euro voor 10 films en 10 maanden geldig) dus hoef niet echt selectief te zijn met m'n film keuzes
 • @Meta_coola
  Kinepolis dus?;) maar dan kan je alsnog voor die 10 euro een andere film zien. Ik vind het een vreemde film in ieder geval
 • @blue_blade_3

  Nee cinecity ( vlissingen)

  Ik ben nu eenmaal van de B Films ( army of darkness staat bij mij niet voor niks op nummer één in de lijst beste films ooit gemaakt ) ;)
 • @Meta_coola

  Dit is geen B-film. Dit is een AAA-film die zo slecht lijkt dat het een B-film zou kunnen zijn.
 • @koekie dealer

  Maakt mij niet uit wat voor budget een film heeft en dat geproduceerd is als een Triple A film. Als het voor mij over komt als een B film dan is het voor mij ook gewoon een B film en behandel ik het ook als een B film.
 • grappig, minder crinch dan ik verwacht had.
  Misschien toch wel de moeite waard :-)
 • Ik vind de beelden anders best prima… Of zeg ik nou iets geks? :P
 • Soundtrack voelt beetje misplaatst, Sonic zelf ziet er raar en annoying uit, maar ik moest best lachen om Jim Carrey.
 • JEZUS wat een schijt trailer… Man sonic ziet er uit als een drugs verslaafde
 • Leuker dan ik dacht, maar wel vooral door Jim Carrey :D
 • Jezus wat is dit slecht zeg.
 • Jim Carrey kan ik altijd wel een beetje om lachen, ondanks dat het eigenlijk te slecht is vaak.

  Sonic ziet er alles behalve stoer en grappig uit. Ze proberen hem wel grappig neer te zetten, maar die uitstraling heeft ie gewoon niet, zoals ie nu gemaakt is.

  Ik sta niet te springen.
 • @Luigi1985 Komt dat bij jou ook met name door Dumb & Dumber?
 • @Jorn6810
  Ja idd en ace Ventura
 • Dit is natuurlijk een film die helemaal los moet staan van de games. Dus ik vind het eigenlijk een beetje vreemd dat mensen hier praten over in hoeverre het op de games lijkt. Het publiek geeft immers niets om die games. Het is een aardig voordeel dat ouders die de games hebben gespeeld er met hun kinderen heen gaan en dat kinderen die Sonic ook kennen van tekenfilms of de mobiele games ook naar de film kijken vanuit een ander idee.

  Maar ik denk dat ze gewoon een losse wereld willen neerzetten. Verder hoef je je natuurlijk niet te beperken door dingen die in de game zitten en hoe ze eruit zien. We hebben allemaal gezien hoe gamefilms hieraan ter onder gaan.

  Naar mijn idee valt de trailer dus 100% mee, en ik denk dat ik hem wel ga kijken. Neem mijn neefje mee dan.
 • @Xao.Ralas

  Sowieso mensen moeten eens gaan onthouden dat all deze films Sonic, Warcraft, detective pikachu, spider man, avengers, batman, venom etc. Adaptaties van games, boeken, comics zijn.

  Als men een Batman film maakt en Batman een pak wil geven met pimpelpaarse stippen dan is dat men's goed recht. Want men besluit nu eenmaal dat in zijn adaptatie het pak pimpelpaarse stippen Heeft, dan kan dat gewoon.
 • @Meta_coola Tuurlijk, maar dan krijg je toch een shitstorm aan complaints over je heen van mensen die fan zijn van die IP. Wat ook hun goed recht is. En wil je dat niet, dan moet je de naam van het personage veranderen (Bubbleman, Sanic) of een goede reden geven waarom die persoon zo is t.o.v. het originele character met dezelfde naam.

  Maar soms moeten mensen ook wennenaan nieuwe art styles, zoals TLoZ: Wind waker en de detective pikachu movie. Maar voor nu lijken de filmmakers dezelfde Sonic voor zich te hebben die al decenia hetzelfde eruit ziet (min een aanal misfits, waarna men snel weer terug ging naar de old school look) en dit…..ding….is niet de Sonic waar de fans van houden.
 • Hmm valt mij mee, alleen Sonics design is niet al te best. Heb de neiging hem kleren aan te willen trekken, hij oogt zo 'naakt'.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren