1. Chinese retailer noemt Switch-versie van The Witcher 3

Chinese retailer noemt Switch-versie van The Witcher 3

Zou het dan toch?

The Witcher 3 zou wel eens naar de Switch kunnen komen. Het spel wordt genoemd door een Chinese retailer.

De Chinese website Taobao.com toont een fysieke Switch-versie van The Witcher 3: Wild Hunt, de westerse actie-rpg die CD Projekt Red in 2015 uitbracht. Dit is opvallend, omdat de game vrij veel van hardware vraagt, mede dankzij de vele details in de grote, open spelwereld. Hieronder is een screenshot te zien van de website waarin duidelijk een fysieke Switch-versie van de game wordt getoond. Volgens de website zou het om de GOTY-editie gaan, dus inclusief de verschenen dlc, en zou de Aziatische versie Chinese teksten bevatten.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een Switch-versie van The Witcher 3: Wild Hunt. Zo claimde YouTuber Doctre81 uit een vacature te hebben gehaald dat de game naar de Switch komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Eerst zien, dan geloven.

  Hoe dan ook, het is niet mijn soort game. Dus I don't care :). Zou wel leuk zijn voor de populariteit van de Switch bij een bepaald publiek.
 • Benieuwd of en welke consessies er aan vast hangen. Zou wel een nieuwe mijlpaal in handheld gaming zijn, een titel van dit kaliber gewoon op een apparaat in je broekzak.
 • @That Mr Awesome
  Al vind ik persoonlijk deze titel niet echt geschikt als een "on-the-go".
  Je kunt natuurlijk wel saven tussendoor, maar dat lijkt mij niet erg handig.
  Daarnaast inderdaad erg benieuwd naar de technische mogelijkheden van de switch met deze game, is wel relatief veeleisend.
 • Uitgespeeld op de PS4 maar ik zou m best nog wel eens willen spelen op de Switch. Wel benieuwd naar de consessies. Saints Row en Assassins Creed Ports zijn echt vreselijk geworden.
 • @casartelli
  ja en dan schijnen de ports van Doom en Wolfenstein wél goed te zijn, beide gekocht, maar het speelt, vind ik, echt voor geen meter! PS4 en Xbox versies zijn gewoon superieur.

  Leuk gerucht, maar word niks!
 • @casartelli Vind de Saints Row port heerlijk! Maar dan wel in handheld (wat ik eigenlijk alleen maar gebruik). In docked draait het voor geen meter. En ook nog eens verschrikkelijke input lag.
 • Lijkt mij echt awesome om hem op de switch te spelen

  Shit gonna be good

  https://cs8.pikabu.ru/post_img/big/2018/05/20/4/1526793259127637990.jpg

  https://cs11.pikabu.ru/post_img/big/2018/05/20/4/1526793252123264551.jpg
 • Het zou helemaal flippin' fantastisch zijn, maar ik geloof er niks van :( Dat kan toch gewoon niet?
 • @Bert de Vries

  Ik zie het ook niet gebeuren. Als het dan wel gebeurt vrees ik voor de qualiteit, prijsverschil EN de verkopen.

  Het Nintendo publiek koopt over het algemeen goed gerecenceerde indies en Nintendo 1st party games.

  Toch hoop ik dat het waar is en dit soort 3rd party bangers blijven komen. Bovenstaande cirkel mag ook wel een keertje doorbreken.
 • @Newgamessuck dat gaat al heel goed, toch? Ik speel bijna geen nintendo games op mijn Switch. Eigenlijk alleen maar 3rd party.

  Heb dat ding gekocht voor Skyrim en Stardew Valley. Speel Diablo 3 nog steeds kapot en momenteel veel Saints Row. Moet nog beginnen aan Titan Quest.
 • @Bert de Vries

  Skyrim die er rond launch was heeft het zeker wel aardig gedaan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik alle verkoopcijfers niet bij de hand heb. Zou best kunnen dat meerste 3rd parties het heel goed hebben gedaan op de Switch.

  Van Indie games is het sowieso wel bekend dat die het fantastisch doen.Nintendo's eigen games ook.

  Ik hoop dat jij gelijk hebt, want dan komen er alleen maar meer 3rd parties.
 • Zeker wel mogelijk hoor. Het is een relatief kleine downgrade vanaf de standaard XB1, zeker als je docked 720p aanhoudt.

  Er zijn filmpjes van TW3 draaiend op aardappel-pc's veel zwakker dan de Switch, doordat modders de settings lagen zetten dan de minimum settings die het spel standaard aanbiedt.
  Een serieuze dev zal met de extra kracht die de Switch ten opzichte van die aardappel-pc's heeft, dus echt wel een redelijk product kunnen neerzetten. Maar ga maar wel uit van 720p met alsnog wat downgrades t.o.v. de XB1 en een blurry portable ervaring. Wat niet wegneemt dat dat erg episch is voor TW3 op een tabletje.

  Hoewel het aan de kracht dus niet hoeft te liggen, zie ik dit gerucht alsnog niet snel uitkomen. Maar ik hoop van wel. Double dip is dan een feit hier. ;-)
 • @Snuivert

  Met deze gfx ja

  https://cs11.pikabu.ru/post_img/big/2018/05/20/4/1526793252123264551.jpg
 • @Meta_coola
  Haha zoiets, maar dat zou op een Switch dus weer een heel eind omhoog kunnen worden geschroefd.
 • Heel mooi alleen je kunt de ps4 en Xbox one versie voor 20 euro kopen. Dus denk dat je een dief van je knip bent als je deze game gaat kopen voor de Switch.
 • @rps299b

  Dan start ik inderdaad mijn PS4 wel op.
 • @rps299

  dit is idd een groot probleem van veel 3rd party games op de Switch.
 • @Newgamessuck

  Nu nog wel inderdaad, maar in de toekomst komen 3rd-party games gewoon tegelijk uit op alle platformen. Dat is nu ook al steeds meer zo.
 • @Piet S.
  alleen blijven dan de PS4 en xbox versies stukken beter, dusja… enige usp-tje dan nog is de mobiliteit van de switch.
 • @Soon.

  'Stukken beter'… 'Beter' doet de zaak wel af hoor. ;)
  Daarnaast vind ik (er velen met mij) overal kunnen gamen belangrijker dan een schaduwtje/lichtinvalletje meer of minder.

  En mede door dat 'enige usp-tje' (wat??) onderscheid de Switch zich wel van de rest en is het (tot nu toe) een groot verkoop succes. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren