1. Death Stranding-album met Khalid en CHVRCHES
Death Stranding
39% hot!
4 members volgen dit
6 members willen dit
5 members hebben dit

Death Stranding-album met Khalid en CHVRCHES

Major Lazer, the Neighbourhood en Bring Me The Horizon ook op het album

Sony Interactive Entertainment heeft samengewerkt met RCA Records om een album uit te brengen voor Death Stranding onder de naam ‘Death Stranding: Timefall’.

Het album komt op 8 november uit en is originele muziek gebaseerd op de wereld van Death Stranding. Het derde nummer van het album is al uitgebracht, uitgevoerd door CHVRCHES.

“We zijn erg enthousiast over de mogelijkheid om met Kojima te werken omdat we al lange tijd fans van zijn werk zijn. Hij is altijd zo'n visionair geweest in de gaming-wereld en we waren vereerd om bij het project betrokken te zijn. Het concept van 'Death Stranding' is zo uniek en voelde voor ons echt alsof het mensen uitdaagt om te geven om de wereld die ze creëren. We hebben dit nummer speciaal geschreven voor 'Death Stranding', waarbij we de thema's van het spel bedachten en we proberen dit over te brengen aan de mensen die luisteren,” aldus de band in een persbericht.

Er zijn verder nog meer bekende namen die mee hebben gewerkt aan het album, de line-up van het album gaat als volgt;

 • 1 “Trigger” Major Lazer & Khalid
 • 2 “Ghost” Au/Ra & Alan Walker
 • 3 “Death Stranding” Chvrches
 • 4 “Yellow Box” The Neighbourhood
 • 5 “Meanwhile…In Genova” The S.L.P.
 • 6 “Ludens” Bring Me the Horizon
 • 7 “Born In The Slumber” Flora Cash
 • 8 “Sing To Me” Missio

Het album ‘Death Stranding: Timefall’ komt uit op 8 november voor Spotify, Youtube, iTunes, Apple Music, Google Play en Youtube Music. Death Standing (de game) komt ook op 8 november uit, exclusief voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

 • Ja, kom maar door!
 • Ik hoop dan wel op een metalcore nummer van Bring Me The Horizon….
  Maar dat zal wel weer een Electro-Pop nummer worden met nog een naaizin naar long-time fans.
  Verder zijn CHVRCHES en The Neighbourhood zeker wel nice, maar luister ik er niet heel veel naar. Maar kan zeker wel een nice album worden, al is het een toevoeging op de game, dus ja.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren