1. Cities: Skylines volgende maand naar Xbox Game Pass

Cities: Skylines volgende maand naar Xbox Game Pass

Daarnaast komen er ook diverse indiegames uit

Vanaf 11 april kan men aan de slag met Cities: Skylines via de Xbox Game Pass.

De game is al geruime tijd beschikbaar op Xbox One. De consoleversie kreeg onlangs de mogelijkheid voor spelers om mods te downloaden.

Er zijn daarnaast diverse andere games aangekondigd die op 11 april naar Game Pass komen. Het gaat om de volgende indiegames: Portal Knights, Kingdom: New Lands, Sacred Citadel, Cluster Truck, Late Shift, The Hunter: Call of the Wild en RoboCraft Infinity.

Mensen die een abonnement hebben op Xbox Game Pass kunnen onbeperkt games via de service downloaden en spelen. Deze maand verscheen de nieuwe Rare-game Sea of Thieves al op de service. De volgende Microsoft-game die op Xbox Game Pass verschijnt is State of Decay 2 op 22 mei.

De originele pc-versie van Cities Skylines gaven we op InsideGamer een welverdiende 8. We schreven:

"Cities: Skylines doet alles goed wat SimCity fout deed. Het biedt de mogelijkheid reusachtige wereldsteden te bouwen waarbij infrastructuur een hele belangrijke rol speelt, die zowel frustratie als voldoening oplevert. Je kan een florerende stad schitterend tot leven zien komen door er op in te zoomen. Het bouwen van een goed lopend bolwerk is echter soms iets te makkelijk, waardoor ook het beperkte aanbod in gebouwen opvalt."

Cities Skylines

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wanneer komen Forza 7 en cuphead er eindelijk eens naar toe
 • @kaassouflee30
  Het is ook nooit goed he… Je betaalt 10 (!!!) euro per maand. Minder zelfs als je het slim aan pakt. En dan nog wil je meer, meer, meer…
 • @Gaaiz

  Het lijkt mij eerst noodzaak om te zorgen dat je first party titels zijn toegevoegd aan je game pass Want de game is ook een manier om games te proberen . En als Forza compleet ontbreekt vind ik dit geen slimme zet. En ook al betaal ik 9.99 dan mag ik een goed halfjaar later vragen om Forza 7 en cuphead. Als je nog de helft van de first party titels moet kopen heeft het nog weinig meerwaarde.

  Dus nee de game pass is leuk maar er ontbreekt nog het een en ander.
 • @kaassouflee30

  Jij bent echt een zeurpiet hé, de tering zeg, je zult het wel zwaar hebben…
  Heb je überhaupt wel gekeken welke AA titels er allemaal wel niet tussen staan?
  Om maar even een paar op te noemen zo uit men hoofd:
  Gears of War 4
  Halo 5
  Mad Max
  Dirt Rally
  Rise of the Tom Raider
  Dead Rising 3
  Dead Island
  Fable 3
  ReCore
  Bioshock Infinite
  Sea of Thieves
  State of Decay (volgende maand)
  En dan zal ik er vast nog een paar vergeten zijn.
  Die games die ik opnoemde zijn bij elkaar nu nog steeds meer dan €120 waard, hoe durf je te vragen om Forza 7 en Cuphead? Ik zou me kapot schamen echt waar.
  Kijk, dat jij misschien al deze games net zoals ik al heb, of dat JIJ ze kwalitatief gezien niet goed genoeg vind, enfin… Maar Microsoft doet er alles aan om het abonnement zo aantrekkelijk mogelijk te maken, je kunt niet alles hebben he vriend. Jij verwacht alle games te krijgen voor €10,- per maand? :')
 • Goed nieuws! Ik had deze maand de pass genomen voor sea of thieves, die ik echter wel keihard vind tegen vallen! Maar city skylines heb ik ook altijd al een keer willen proberen dus ik denk dat ik de pass nog maar even aanhoud.
 • @aupslegend Als je van city builders houdt, gaat dit je niet teleurstellen. Ook een console werkt de game namelijk prima.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren