1. Battle royale-modus in Civilization 6

Battle royale-modus in Civilization 6

Tot twaalf spelers per game

Civilization 6 heeft een nieuwe battle royale-modus genaamd Red Death ontvangen, die gratis beschikbaar is voor iedereen die de game bezit.

Red Death speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin steden zijn vernietigd, de natuur is verwoest en oceanen zijn verzuurd. De Red Death is een radioactieve storm die langzaam maar zeker de spelers aan het insluiten is. De modus ondersteunt een maximum van twaalf spelers en de speler kan ook tegen computergestuurde vijanden strijden.

Iedere speler kiest een factie en start met een aantal eenheden: burgers, infanterie en machinegeweren. Het doel van deze modus is om sterker te worden door meer eenheden te verzamelen en deze te verbeteren met XP. Om te winnen moeten de burgereenheden van de tegenstanders vernietigd of gevangen genomen worden. De laatste die nog staat, wint en wordt door een ruimteschip meegenomen naar een andere planeet.

Civilization 6

Er zijn acht verschillende facties die ieder hun eigen bonussen bieden:

  • Borderlords: Toegenomen vechtkracht
  • Wanderers: Beweging bonus met betrekking tot grof terrein
  • Preppers: Krijgen meer XP
  • Pirates: Krijgen minder schade wanneer zij zich door de oceanen wagen
  • Mad Scientists: Eenheden van deze factie genezen twee keer zo snel
  • Cultists: Hebben +3 zicht waardoor zij vijanden eerder zien door de mist
  • Mutants: Hebben minder last van de Red Death en een beweging bonus wanneer zij erin zitten

Nieuwe eenheden kunnen onder andere verzameld worden door de omgeving te verkennen en computergestuurde forten te verslaan. Om de burgereenheid te beschermen kan daar een gevechtseenheid aan gekoppeld worden. Verder zijn er ook nukes die verspreid op de map te vinden zijn die enorm veel schade aanrichten.

Civilization 6 is te spelen op pc en Switch. Civilization 6: Red Death is nu beschikbaar voor iedereen die de game bezit op pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren