1. Switch-versie van Civilization 6 in de maak

Switch-versie van Civilization 6 in de maak

Verschijnt op 16 november

Sid Meier's Civilization 6 krijgt een versie op de Nintendo Switch.

2K Games en Aspyr Media kondigden dat eind vorige week aan, al is de aankondiging inmiddels weer offline gehaald. Waarschijnlijk had de game onthuld moeten worden in de uitgestelde Nintendo Direct-uitzending en onthulde 2K Games het spel te vroeg.

Civilization 6 verschijnt op 16 november op de Switch. Deze versie bevat de meeste uitgekomen updates, waaronder de scenario's rondom de Vikingen, Australië, Polen, Macedonië en Perzië. De game is verder beschikbaar op pc en iPad.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De uitbreiding met NL (Rise and Fall) zit er niet in. Er zijn 24 volkeren die je kan spelen. Voor wat ik zag (toen het nog niet offline werd gehaald) is dit gewoon de volledige game.
    Ik heb op mn x360 destijds Civ Revolution gespeeld. Dat was een zwaar uitgekleden versie.

    Een volledige Civ6 op de Switch.. is echt perfect! Komt er zeker in. Geen idee alleen wanneer ik het moet gaan spelen met Spiderman, RDR2, SSBU, Lets go Pikachu en Mario Party.
  • Benieuwd naar her verschil met de iPad versies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren